Kizárólag anyatejes babátoknak milyen időközönként van széklete?
Igen normális.Ha nyugodt akkor semmi probléma:)
Az én fiamnak naponta többször volt!
Nekünk is heti 1-szer volt, aztán már 10 napra, persze kúppal.Aztán már kúppal sem. Elvittük gastroenterologushoz, mert nagyon feszített, fájt a hasa és sokat sírt. Ekkor volt 2 hós.Kiderült, hogy tejérzékeny, amit én már az elejétől gyanítottam is, de mondtam a háziorvosnak is, mivel apuka is tejérzékeny. Persze azt mondta ilyen kiskorban még nem lehet az.Ezért végigszenvedtünk 2 hót, mire elvittük magándokihoz.Szóval 1 hó telt el, és jól van, tápszerváltás, anyatejet lebontást segítő tabletta és emésztésre egy másik és szélcsövezés. Most 2-5 naponta kakil önállóan, de a doki azt mondja 2 napra kellene beállni, mert az még normális. Én tejmentes diétán vagyok.
Szóval az elején nekünk is azt mondta a háziorvos, hogy a heti 1 ok, pedig nem.
A tied kiegyensúlyozott és szépen alszik, akkor lehet tényleg ok. Nekünk az alvás is nehezen ment.
Változó.
Van, hogy rendesen naponta. De van, hogy naponta többször, de az is gyakran előfordul, hogy 3 naponta. Teljesen normális a széklete, nem túl híg, de nem is bogyós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!