Tápszert meghatározott időközönként adjátok a babátoknak, vagy amikor éhes?
Szerintem függ attól is, hogy még nem állt be, hogy mennyi idős a babád? Mert a fiam mikor tápszeres lett, össze vissza kérte, mire rájöttem h az adaggal van a gond (de ez nálunk volt igy csak). Hogy van h ennyit, van h annyit eszik. Így 1 hét után egy pontos adagot mértem ki, amiután 3 óránként evett. Most 4 és fél hónapos,már 4 óránként eszik régóta, de egyik nap 3 és fél órára kérte, emeltem picit a tápszer adagon és most ujra 4 óránként eszik. Nem kell feltétlenül kivárni, hogy 3 órahossza legyen, de lehet h kevés neki, azért kell 2 órára az előzőre neki a tápszer. Én mindig csak 20-30 miliket emeltem. Na de hogy a kérdésedre tényleg válaszoljak, teljesen jó ha ugy adod neki ahogy ő éhes. Volt olyan időnk a mozgásfejlődés miatt amugy 2 hétig (3 hós körül), hogy nagyon evett vna mindig, hát ha kérte, adtam. Ha elcsúsztunk időben, ha nem! Éhes, meg kell etetni :)
Sztem nem kötelező ez a pontban ekkor meg akkor egyen a gyerek, mert mi sem vagyunk mindig ugyanakkor éhesek. A napirendet elég a fürdés, déli alvás, ilyesmikben megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!