Milyen időközönként cseréltek pelust az 1,5 hónapos babátoknak? Hány óráig van rajta 1 pelus?
20 hónapos a fiam. Napközben 3x-4x cserélek pelenkát éjjel nem cserélek kibírja reggelig, nem ázik be. A 3x-4x az azt jelenti, hogy az egészet ki kell cserélni + van amikor csak a betétet kell benne cserélnem maga a pelus mehet vissza. (moshatót használunk)
Eldobhatóból sokkal többet elhasználtunk, de még így is mindig beázott napközben is. Az éjjel meg egyenesen katasztrofális volt, minden reggel ágyneműt mostam :S A végén már 2 db eldobhatót adtam rá, de előfordult, hogy 1,5-2 óra alatt úgy is beázott.
Én is átlagosan 3-4 óránként cserélem a kislányomnál. Ő 5 hetes. Mindig kaja előtt teszem tisztába, mert ha utána elalszik, akkor ne háborgassam már ilyenekkel. Kakilni jó esetben egyszer kakil naponta, és azt is úgy kell sokszor kierőszakolni belőle.
De sokat pisil, így amiatt muszáj gyakran cserélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!