Olyan teát amit én iszok zöld tea adhatok a babámnak? A vízet nem issza meg. Anyatejes de szomjas nagyon. Mit adhatok neki, ha olyan teát nem amit én iszok? édeskömény és kamilla kilőve.3hós a baba
Zöld teát semmiképpen nem kaphat!Én emlékszem,hogy a terhesség alatt sem javasolta a dokim!
Ellenben én Hipp és Milupa instant babateát adok a kis lurkómnak 3hós kora óta.
Azt kell választani amelyikre az van írva hogy 4 hós kortól!Az enyém imádja főleg a Hipp-málnás,csipkebogyósat!
Remélem tudtam segíteni!!
Sok boldogságot a babához!
Nem adhatsz, mert a zöld tea nem fermentált és sokkal több a tein tartalma mint az egyéb teáknak.
! hós kortól adható a hipp instant, meg gyerekteák és addig kamilla, édeskömény ami lehet.
Szia! Szerintem a Hipp Gyermekteát adhatod neki, bár arra is az van írva, hogy 4 hónapos kortól lehet. Elég csak annyit tenni a vízbe, hogy legyen egy kis íze, nem kell nagyon töményre. Mindenféle gyógynövény van benne, és tényleg finom. Zöld teát ne adj neki.
-Macska-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!