5. -es gyerekednek napi/heti hány tanórája van? Semmi különóra, pluszfoglalkozás, csak a kötelezők.
Figyelt kérdés
Én nagyon sokallom az idei óraszámot!2014. szept. 4. 20:38
1/15 anonim válasza:
6 órája van. Miért nálatok hány órája van?
3/15 A kérdező kommentje:
Minden nap 6, tehát heti 30?
Hm, én még ezt is sokallaom.
2014. szept. 4. 20:45
4/15 anonim válasza:
2. vagyok, igen, ennyi,és még a jövő héten indul lányomnak a logopédia, gyógyúszás, énekkar, furulya, kézműves-szakkör. Napi egy plusz óra.
5/15 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Minden évbe ennyi volt a környékünkön az iskolákban. Sőt a tavalyi ötödikeseknek volt, hogy 7 órájuk volt.
6/15 anonim válasza:
Továbbra is a 2. vagyok. Nálunk az alsóban is van 6. óra.
7/15 A kérdező kommentje:
Komolyan úgy gondolod, hogy napi 6 órát végigülni 10 évesen nem sok?
És akkor nem beszéltünk arról, hogy 4-5 tantárgyból van írásbeli és szóbeli is, az még minimum 2-3 óra, inkább az utóbbi.
Szerintem már ez is rengeteg.
Plusz jó lenne olyan különórára járni, amit szeret és igényel.
2014. szept. 4. 21:03
9/15 anonim válasza:
7. osztályban még ennél is több lesz majd nekik, szerintem is sok.
10/15 anonim válasza:
7 éves 2.-os fiam van, minden nap 6 órájuk van. Tavaly is így volt. Én is sokallom kicsit, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!