Mit csináljak a jövő évben?
Mi az ami érdekelne?
Pl: állatok,zene,stb? :)
Középszintű nyelvvizsgát nem olyan nagy dolog letenni,hogy ahhoz több évig magántanár kellene,ha már suliban is tanítják.
De a nyelv tanulás önmagában jó ötlet, ha szimpatikus valamelyik akkor nyugodtan vágj bele.
A sportnak és a zenének vagy táncnak ahogy már írták nem az a lényege,hogy profi legyél, hanem az hogy jól érezd magad.
Igazi élmény ha megtanulod az egyik kedvenc számod a számodra szimpatikus hangszeren vagy ha sikerül sportban felülmúlni a legutóbbi személyes rekordod.
Szóval nyugodtan csináld amit szeretnél és az orvosod is engedi, ússz, focizz, lovagolj, járj rajzszakkörbe, tanulj japánul vagy amit csak akarsz.
Ha nekem lenne ilyen lehetőségem akkor franciául tanulnék,mert miért ne?
Próbáld ki a taekwon-dót :D nekem bejött sok új barátom lett, az edzések, bemutatók, vizsgák és a versenyek szuperek.
De próbálj ki valami sportot feltétlen, és szívzörejem nekem is volt még is fociztam heti 3x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!