Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a jövő évben?

Mit csináljak a jövő évben?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, jövőre nyolcadikos leszek egy hatosztályos gimnáziumban. A szüleim azt mondták, hogy választhatnék valami különórát amire járhatnék. Nem tudok választani. Társastáncot vagy az aerobic-ot már késő lenne elkezdeni. Gitározni is szerettem volna vagy valami hangszeren játszani, de rossz a zenei hallásom. Sportolni nem tudom, hogy mehetnék e, mert szívzörejem van, ami ártalmatlan és kinőhetem (novemberben megyünk kontrollra, de akkor sem tudnám, hogy mit sportolnék, mert az ilyeneket már késő elkezdni. Mit ajánlotok? Nagyon szeretnék valami különórára járni.

2013. júl. 6. 17:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
Vegyél egy pillangókést és tanulj rajta trükköket. Nekem bevált.
2013. júl. 13. 23:06
 12/14 1112 ***** válasza:
különangol óra, rajzszakkör, versíró kör, iskolaújságszerkesztés -ha van:):)
2013. júl. 13. 23:07
 13/14 1112 ***** válasza:
Vagy pingpong? Az lazább:)
2013. júl. 13. 23:08
 14/14 anonim válasza:
szztem ha latin táncolni szeretnél, de úgy érzrd, hogy túl késő, akkor menj el zumbázni. én is most kezdtem el egy pár hónapja, nagyon gyorsan bele lehet jönni, és tele van latintáncos-mozdulatokkal. :)
2013. júl. 25. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!