Kedves anyukák, mi a véleményetek a bugyipelenkáról?
6,5 hós kisfiam egy hete nem engedi magát pelusozni, mindig hasra fekszik és ficereg, játszik..
Ez még pisinél elmegy, de akkor sem tudom ráadni az új pelust, csak 10-15 perc után...
Hiába adok bármit is a kezébe, megfordul azzal is hasra, és kúszik..stb...
Bugyipelenkával könnyebb lenne a dolgom? Mennyire drága?
Tapasztalatokat kérek, bevált-e? Nem folyik ki a cuccos?
Köszi a gyors válaszokat!
Ha már ketten is azt mondátok, hogy nem most való, akkor nem veszek...
De akkor szerintetek mit tehetek a babámmal, hogy normálisan be tudjam pelusozni..kicsit hiperaktív, már most látom!!
Erre nem jó. Szobatisztaságra szoktatáshoz jó, max egy pisit elbír meg ha üres, akkor a kakát, de álló, járkáló gyerekekre van kifejlesztve, hentergő gyereknél szanaszét fog folyni a cuccos.
És igen, jóval drágább is.
Szerintem is korai még. Nálunk 1,5 éves volt, amikor először adtam rá, mert nyáron folyton leszedte magáról a simát :D
Nem próbáltad a tv-t? Tudom, hogy nem neki való nem is arra gondoltam, hogy állandóan nézze, de lánykám totál mozdulatlan volt a reklámok alatt. Nekem is egy barátnőm javasolta, bár náluk folyton megy a tv. Szóval a kanapén raktam tisztába reklám alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!