Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Házasságkötés után mennyi...

Házasságkötés után mennyi idővel vállaltatok gyermeket?

Figyelt kérdés

Kérdésem természetesen nem azokhoz szól, akik már azt megelőzően szültek, vagy épp úton volt a házasságkötéskor a baba. Hanem akik konkrétan esküvő után vállaltak csak babát.

Hány évet voltatok addigra összesen együtt? (járás + együttélés ideje)

Hány évvel házasságkötés után történt meg a gyermekvállalás? (Vagy épp hány hónappal utána)

Kort is írjatok! Köszi. :)

2014. aug. 29. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6 év együtt járás után házasodtunk. (Én 21, férjem 22 volt)

Utána 3 év múlva estem teherbe először, a véletlenre bíztuk.

Így 10 éve voltunk együtt, amikor az első babánk született.

2014. aug. 29. 21:42
 12/15 anonim ***** válasza:
3,5 éve vagyunk együtt, 4 hónapja a férjem, én 25, ő 28. Pár napja beszéltük meg, hogy nem görcsölünk rá a babára, de nem védekezünk... Ha jönni szeretne, hát jöjjön. :) Egy nagy telken lakunk a szüleimmel, külön házrészünk van.
2014. aug. 30. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Együtt járásunk 7. évében házasodtunk )ekkor 25 évesek voltunk), és a következő 7. évben született a gyerekünk (32 évesek voltunk mindketten), tehát ekkor már 14 éve voltunk együtt.

Saját házunkban laktunk ekkor már 5 éve.

2014. aug. 30. 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:
2007 júliusában megismerkedtünk.kereken egy év múlva lánykérés,összeköltözés.2008. december esküvő.kilenc hónap múlva megszületett a fiúnk.saját panel
2014. aug. 31. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:

A 13-as vagyok

Most 5 éves a fiunk 19 éve vagyunk együtt. (38 éves vagyok én, 37 a férjem)

2014. szept. 3. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!