Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért teszi ki sok szülő a...

Miért teszi ki sok szülő a kisgyerekét annak hogy a pedofilok a strandokon pucéran láthassák őket lefotozzak stb?

Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam pl. Ma is . Kisgyerekek bugyi nélkül és a medencében egy perverz akinek kiesik a szeme majd nemsoká megjelenik a telójával mintha csak valamit nézne rajt közben katt
2014. aug. 25. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

nekem eszembe nem jutna, a babámat, felnőve kisgyermekemet nyilvános helyeken nudiztatni

a szülők miért csinálják ezt? ez mire jó amúgy?

2014. aug. 25. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Én se értem. Nem elég hogy illetéktelenek is megbámulhatják, sokkal több fertőzést is összeszedhet meztelenül a strandon.
2014. aug. 26. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
Amig nagyon pici pelus van rajta/rajtuk. Amikor meg már szobatiszta egy kis fürdőbugyi,bugyika igenis elfér rajtuk. Igaz mi is voltunk velencén egy hetet és volt hogy a vizben igenis bugyi nélkül ment be s amikor mentem vissza a sátorhoz nem adtam rá pelust. S volt hogy mellettem sétálva jött vissza a sátorhoz. Pucéron. De ez egy zárt kemping,ide csak horgászok járnak... meg a családjuk. A sátor és a part között kb 50 méter volt. Lányunkon (4.5 éves) meg mindig volt ha másnem egy kis bugyi még a parton is..
2014. aug. 26. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:
39%
Soha nem fogom meztelenül strandoltatni se a lányom, se a fiam. Gusztustalan, felelőtlen és értelmetlen az egész számomra. Semmiből nem tart feladni rá egy fürdőruhát. Ráadásul a gyereknek is meg kell szoknia, hogy ruhában közlekedünk mások előtt, nem csak úgy pucéran. Még akkor se hagynám, hogy meztelenül strandoljon, ha nem léteznének pedofilok, nem hogy így...
2014. aug. 26. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó előtti vagyok.a bigyi nlkuli bemenést a kicsire ertettem,aki másfél éves.szerintem ez nem gáz
2014. aug. 26. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!