Miért teszi ki sok szülő a kisgyerekét annak hogy a pedofilok a strandokon pucéran láthassák őket lefotozzak stb?
Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam pl. Ma is . Kisgyerekek bugyi nélkül és a medencében egy perverz akinek kiesik a szeme majd nemsoká megjelenik a telójával mintha csak valamit nézne rajt közben katt2014. aug. 25. 20:36
11/15 anonim válasza:
nekem eszembe nem jutna, a babámat, felnőve kisgyermekemet nyilvános helyeken nudiztatni
a szülők miért csinálják ezt? ez mire jó amúgy?
12/15 anonim válasza:
Én se értem. Nem elég hogy illetéktelenek is megbámulhatják, sokkal több fertőzést is összeszedhet meztelenül a strandon.
13/15 anonim válasza:
Amig nagyon pici pelus van rajta/rajtuk. Amikor meg már szobatiszta egy kis fürdőbugyi,bugyika igenis elfér rajtuk. Igaz mi is voltunk velencén egy hetet és volt hogy a vizben igenis bugyi nélkül ment be s amikor mentem vissza a sátorhoz nem adtam rá pelust. S volt hogy mellettem sétálva jött vissza a sátorhoz. Pucéron. De ez egy zárt kemping,ide csak horgászok járnak... meg a családjuk. A sátor és a part között kb 50 méter volt. Lányunkon (4.5 éves) meg mindig volt ha másnem egy kis bugyi még a parton is..
14/15 anonim válasza:
Soha nem fogom meztelenül strandoltatni se a lányom, se a fiam. Gusztustalan, felelőtlen és értelmetlen az egész számomra. Semmiből nem tart feladni rá egy fürdőruhát. Ráadásul a gyereknek is meg kell szoknia, hogy ruhában közlekedünk mások előtt, nem csak úgy pucéran. Még akkor se hagynám, hogy meztelenül strandoljon, ha nem léteznének pedofilok, nem hogy így...
15/15 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.a bigyi nlkuli bemenést a kicsire ertettem,aki másfél éves.szerintem ez nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!