Mennyire ritka, különleges nevű a gyereked és hány éves vagy (és a párod kora is érdekelne)?
most megnéztem a 100as listán 13. (Fanni)
20 és 28 évesek vagyunk
mi az alapján döntöttünk h a vezetéknévhez mi hangzik szépen, nem a ritka és gyakori közt válogattunk.
Kisfiam neve születésekor benne volt a top 50-ben. A lányaim nevei viszont nagyon ritkák, sokszor vissza is kérdeznek, kevesen ismerik, pedig magyar név mind a kettő. A kereső mind a kettőre azt írja, hogy szórványosan adott név.
A születésükkor 31, 33 és 36 éves voltam, férjem 1 évvel idősebb nálam.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nálunk az újabb divatnevek szóba sem jöttek (gondolok itt a Zselyke, Zoé, Málna, stb.) Viszont az Éva, Júlia, Zsófia, Katalin, Boglárka, Ádám, Bálint (azaz vannak köztük divatnevek, de inkább olyanok, amik újra divatba jöttek) mind számításba jött. 28 és 32 voltam a terhességeim idején, párom 10 évvel idősebb.
Szia.
Én az első kislányomat 23 évesen szültem, a párom 26 volt. Nina Emma lett a neve. Csak a Ninát használjuk. A másodikat 25 éves koromban szültem, Linett Rékának neveztük el. Nagyon tetszett mind a 4 név. Most jelenleg 27 éves vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!