Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most tényleg, akkora probléma,...

Most tényleg, akkora probléma, hogy a kislányunk nem jön velünk az esküvőre?

Figyelt kérdés

Pénteken esküvőre,majd lagzira vagyunk hivatalosak.Van egy 20 hónapos kislányunk,őt nem vinnénk,maradna addig mamáékkal.

Na most a barátnőmék,akik szintén hivatalosak a lagzira,hozzák az 1 éves kisfiukat és kiakadt mikor mondtam neki,hogy mi nem visszük a lányunkat.Erre ő elkezdte mondani,hogy hát ő is a családunk része,és hogy őt is meghívták,mi meg lepasszoljuk stb.

Amugy több ok miatt nem visszük.Egy az,hogy szabadtéri esküvő lesz és eléggé hűvös,esős időt jósolnak, a másik meg,pontosan tudjuk,hogy nem képes megülni 1 percet sem.Állandóan szaladni kell utána.

Minden érdekli,mindent megnéz,megfog.Ha elvinnénk,akkor nem tudnánk élvezni a lagzit,hisz mindig ő utána kéne menni és őrá figyelni.

Most tényleg önzőek lennénk emiatt?!

Ti mit gondoltok?

2014. aug. 19. 23:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha meghívták, a ti döntésetek, hogy elviszitek-e vagy sem.

Teljesen normális hozzáállás az, hogy kicsit kiszabadulnátok, felhőtlenül élveznétek a bulizást, tudnátok kicsit inni, táncolni.

2014. aug. 20. 00:43
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a pici gyerekek nem odavalók. Még a szertartásra egy picit, pár hónaposat, talán elvinnék, de nagyobbat nem. A lagziba, meg 3-4 éves koráig biztos nem vinném. Két és féléves a fiam, mi szinte minden évben megyünk esküvőre. A szertartásra eddig elvittem, mert elvolt, nézelődött, de pl. amin múlthéten voltunk, már nem volt jó neki. 5 perc után unta meg, hiába csitítgattam, ki kellett mennem vele az udvarra. Na ennek semmi értelme. Játszani otthon is tudunk, viszont így én is lemaradtam a szertartásról.

Megmondom őszintén, nekem a halálom, amikor még pici, babakocsis babát elvisznek a lagziba, ahol üvölt a zene, ugrálnak az emberek, és ott maradnak vele éjfél-egyig. Megértem,ha nincs akire rábízza, de akkor menjen haza anyuka a babával a vacsora után! Sajnos ennyi áldozatot meg kell hozni!

Szóval nem, nem vagy önző. Egyébként is egy kisgyerek egy lagziból max. annyit élvez, hogy ha van másik gyerek, akkor szaladgálhatnak. Viszont ezt bármikor máskor is tudja, nektek viszont gondolom nem minden héten jut egy "kimenős" este!

2014. aug. 20. 07:12
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Én se vinném. Néha apával is kell egy kis kikapcsolódás.
2014. aug. 20. 08:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igyekszünk jól érezni magunkat! :)
2014. aug. 20. 12:25
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Én még nem vagyok abban a korban hogy a kislányunk nélkül is jól érezzem magam:) Ha el is mennénk nélküle, folyton ott járna az eszünk hogy most mit csinál, tehát inkább vinnénk, és nem maradnánk sokáig.
2014. aug. 20. 16:18
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Jól teszitek lagziba nem való kicsi gyerek. A szülők is emberek nincsenek összenőve a gyerekkel,kell a magánszféra a szórakozás, a kikapcsolódás. Pl most 5 napot voltam a fiam nélkül,elmentem egy fesztiválra dolgozni a párommal volt,és jól éreztem magam kikapcsolódtam pihentem,aki szerint az ilyen bűn és önzőség azzal súlyos bajok vannak.
2014. aug. 20. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Bocs hogy így érzek de ez van, nem tudom elképzelni a picinyünket másnál. Majd később biztos máshogy lesz, most még visszük magunkkal mindenhová. 1 gyerekre tud 2 szülő simán vigyázni. Vannak ilyen szülők is, ha lepontoztok ha nem, ha ott van a gondolatom, nem tudok szórakozni.
2014. aug. 20. 22:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja és tudunk a picivel felhőtlenül bulizni, szalonnát sütni, bringázni, vásárolni, mások gyerekeivel lenni stb. Nem lesz gond a bölcsivel sem, mert nagyon szereti a társaságot, gyerekeket.
2014. aug. 20. 22:20
 19/21 anonim ***** válasza:
ekkora gyerek nem valo eskvöre,4-5-6 éves inkább
2014. aug. 21. 07:01
 20/21 anonim ***** válasza:
na a befásult anyukák pontozgatnak
2014. aug. 21. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!