Most tényleg, akkora probléma, hogy a kislányunk nem jön velünk az esküvőre?
Pénteken esküvőre,majd lagzira vagyunk hivatalosak.Van egy 20 hónapos kislányunk,őt nem vinnénk,maradna addig mamáékkal.
Na most a barátnőmék,akik szintén hivatalosak a lagzira,hozzák az 1 éves kisfiukat és kiakadt mikor mondtam neki,hogy mi nem visszük a lányunkat.Erre ő elkezdte mondani,hogy hát ő is a családunk része,és hogy őt is meghívták,mi meg lepasszoljuk stb.
Amugy több ok miatt nem visszük.Egy az,hogy szabadtéri esküvő lesz és eléggé hűvös,esős időt jósolnak, a másik meg,pontosan tudjuk,hogy nem képes megülni 1 percet sem.Állandóan szaladni kell utána.
Minden érdekli,mindent megnéz,megfog.Ha elvinnénk,akkor nem tudnánk élvezni a lagzit,hisz mindig ő utána kéne menni és őrá figyelni.
Most tényleg önzőek lennénk emiatt?!
Ti mit gondoltok?
ne foglalkozz a barátnöddel... teljesen egyetértek veletek!
(el tudom képzelni azt a verziot, hogy legszivesebben ö is -leadná- a gyerekét, ha lenne kinek, illetve, ha nem érezné ugy, hogy ezért megszolják a családtagjai..)
Köszönöm, jól esik, hogy ezt ìrtátok! Akkor tényleg nem velem van a gond. Nagyon szeret mamáéknál lenni, jól elvan nélkülünk.Nyugodt szívvel bízzuk rájuk. :)
És tényleg egy örökmozgó. Egy tányér levest sem lehet megenni mellette anélkül, hogy ne kéne 10x felállni és utána futni...
Ne foglalkozzatok senkivel! Érezzétek jól magatokat, nektek is jár egy kis kikapcsolódás! És biztos vagyok benne, hogy a nagyszülők is boldogok, hogy unokázhatnak.
Jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!