Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pozitiv lett a tesztem. Ha 2...

Pozitiv lett a tesztem. Ha 2 het mulva is minden rendben lesz az UH-n tappenre kell mennem veszelyeztetett terhesseg miatt. A tappenz hogy kell intezni? Es havonta kapnám?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 16:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kéthetente kell járnom a körzeti orvoshoz, ő adja a papírt, és azt kell leadnom a munkahelyemen, onnan pedig havonta utalják a pénzt. Remélem segítettem.
2008. aug. 6. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy volt, hogy a nőgyógyász adott egy papírt amivel el kellett mennem a körzetihez és végül is ő írt ki és hozzá kellett visszamennem 2 hetente az igazolásért amit havonta leadtam a munkahelyemen, ők tovább küldték a TB-nek és a pénzt tőlük kaptam, hozzáteszem nem kis csúszással.
2008. aug. 7. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!