SOS! Magzati hydrothorax! Valakinek volt tapasztalata?
Figyelt kérdés
Babámnál egyebek közt ezt is észre vették. Tarkóredője is 4,4 mm, de az orrcsontja látható. 13 hetes . Hydrothoraxot fedeztek fel. Volt valaki aki hasonló helyzetben volt? Mit lehet ilyenkor tenni? Kérlek adjatok ötleteket!
Bocsánat,valoban írta,nem lattam. Ha 13hetes vagy,azt javaslom,h ne magzatviz mintevetelt csinaltass ,hanem chorion biopsiat . Ugyanaz,mint az amnio !!! Csak előbb elvégzik. Keress rá neten.
Az amniot csak 16hetes kortól végzik es 3-4hét az eredmény meg. De a choriont 11.héttől csináljak es 4nap alatt van eredmény !!!!! Az ára 65.000ft, az stenhegyi magánklinikan, bp-en.
Így nem kene meg hosszú heteket aggodassal tölteni .
Ha gondolod,irj privatban !
2014. aug. 18. 13:49
13/39 anonim válasza:
Már megbocsáss előző válaszoló, honnan gondolod, te, hogy a gyerekem szellemi sérült???? Semmi baj az elméjével!!!!! 105-ös iQ-ja van!!!!! Menni nem tud önállóan és több szervi problémája is van! Ezen kívül folyton beteg!!! Nem is válaszoltam még a gyakorin a gyerekemmel kapcsolatban!!!!
2014. aug. 18. 14:47
14/39 anonim válasza:
Nincs is lányom! 3 fiam van!!!!!!!!!
2014. aug. 18. 14:48
15/39 anonim válasza:
Szia !! Ne haragudj, más valaszolonak hittelek ! Megegyszer fogadd bocsanatkeresem !!
Náluk is 3,5os redo volt, ő is 65%os . Sajnos parszor már halalra ijesztett . Ő azt mondja acnagy tarkoredo miatt lett fogyatekos a babaja . De többször hazugsagba keveredett a levelezeseinkben .
Sajnos nem értem ,miért moka mast halalra remiszteni . Masreszt , kb 20embert ismerek forumokrol ,akiknek 4körüli nyaki redo volt a piciknel , megis egészségesek !! Fbon tartom is velük a kapcsolatot .
Tehát a nagy nyaki redo , nem feltetlen jelez beteg magzatot . Mint ahogy sok keomoszma rendellenesseggel született babanal sem vastagszik meg a redo volt!
2014. aug. 18. 19:45
16/39 anonim válasza:
Nagyon drukkolok,Kedves kérdező!Menj fel az Istenhegyi Klinikára,keresd Hajdú Krisztina doktornőt.Hétfőnként végzi a beavatkozást(a korom miatt anno én is csináltattam chorion biopsziát Vele,Nála a 11. héten,4 nap múlva hívtak is az eredménnyel).Ilyen extra eseteknél-mint a Tied-sokszor soron kívül bevállalja az UH vizsgálatot,illetve a beavatkozást.Tudom,hogy nem olcsó,de ha mindent összevetsz,nem is sok pénz.3 gyerekes
2014. aug. 20. 18:22
17/39 anonim válasza:
Kérdező, mi a helyzet azóta?
2014. aug. 27. 21:50
18/39 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek egy elég jónak mondott prof.-hoz. Kiváncsi leszek mit fog mondani. Ugye most már 15 hetes vagyok, tehát lehet lesz változás a baba állapotában. Félek h rossz irányba változnak a dolgok, de megpróbálok bízni és próbálok pozitív maradni. Sokat sírtam, kiakadtam, de most egy pár napja próbálok erős lenni, nem érezheti az én kicsikém h az anyukája kiakadt. Szeretem őt bármi is lesz!
2014. aug. 28. 20:16
19/39 anonim válasza:
Nagyon remélem minden rendben lesz! Kérlek írj majd hétfőn.
2014. aug. 29. 00:15
20/39 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező!Mi a helyzet?Remélem pozitív fejlemények vannak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!