Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jövőre szeretnétek babát...

Jövőre szeretnétek babát vállalni? Miért kell várnotok addig?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok a várakozást? Hány évesek vagytok?
2014. aug. 14. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Mi 24évesek vagyunk, de már van egy 2éves törpénk. Oktoberben szeretnénk összehozni a második babát, aki remélhetőleg jövő juniusban fog megérkezni. Azért vártunk eddig mert most költöztünk el, és szerettünk volna 3év korkülömbséget a két baba között. Egyre izgatotabb vagyok és alig várom az oktobert. És Te kérdező, miért vársz?
2014. aug. 14. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi arra várunk, hogy fix állást kapjak és utána meglegyen a munkaidőm. Pályát váltottam és november végén jár le a gyakornokságom, reménykedem benne, hogy felvesznek. Utána még dolgoznék fél-1évet, és aztán kezdenénk el próbálkozni. Én nehezen bírom, a férjem 27, én 26 vagyok, pár hónapja jött ránk a babázhatnék, és mindketten várjuk már, hogy minden adott legyen hozzá. Én legszívesebben már most belevágnék, nehezen bírom a várakozást. A munkámat az idő jelentős részében itthonról végzem számítógépen, így az a tervem, hogy ha bármi van és feküdnöm kell, dolgozni akkor is fogok tudni. Ha nem ide vesznek fel, hanem olyan helyre, ahol nincs home office, akkor tovább tolódika dolog, mert nem akarom, hogy az legyen, hogy most vettek fel, és máris megyek szülni.

És veled mi a helyzet? Ti hány évesek vagytok, és te hogy bírod?

2014. aug. 14. 14:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Én 24 vagyok, a párom 30 és lassan 7éve vagyunk együtt. Jövőre lesz az esküvőnk, utána kezdenénk próbálkozni, nagyon várom már. Sokszor alig bírom türelemmel.
2014. aug. 14. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Megértelek, én is így vagyok ezzel:) Korábban csak mosolyogtam rajta, hogy a nők egy része egy bizonyos korban hirtelen elkezd gyereket akarni, gondoltam, ez nálam majd olyan 30 körül/után lesz, és a férjem is így gondolta, de mióta házasok vagyunk, mindkettőnkben megváltozott ez, és előrébb hoztuk a terveket, de még így is nehéz várni:)
2014. aug. 14. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Nalunk is hasonlo a szitu. En 29 vagyok, parom 32 es mindig valami kozbe jon, hogy vegre nekialhassunk. Szeretnenk biztos jovot biztositani a kicsinek, es igy csak halasztjuk es halasztjuk, pedig en mar nagyon vagyom ra. Egyre kozelebb vagyunk a celhoz, de meg mindig kell par honap. Parom most valtott munkahelyet, es megszeretnenk varni, hogy lejarjon a probaideje, utana remelem mehet a dolog elesben :) Szinte mar nincs olyan ora vagy perc, hogy ne ezen kattogjon az agyam.
2014. aug. 14. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ha annyira vágytok rá, fölösleges kivárni az esküvőt. Próbájátok meg hamarabb összehozni :)

Az idő csak ketyeg.......

2014. aug. 15. 14:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Most már biztosan megvárjuk az esküvőt, bármennyire is nehéz vagy nem nehéz.
2014. aug. 16. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kinél mi a helyzet?:)
2014. nov. 11. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Mi a hónapban belevágtunk, nem várunk tovább :)) Jajj, úgy izgulok :) És másoknál?
2014. nov. 12. 11:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! De jó neked, ezek szerint lejárt a próbaideje a párodnak, vagy már nem akarjátok megvárni?

Én is egyre inkább előre hoznám, azóta kaptam szerződést, még fél évet ugyan így is várnunk kell, de úgy tűnik, ez a lehető legjobb kimenetel, csak azt a pár hónapot még ki kell bírnom valahogy:)

2-es voltam

2014. nov. 12. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!