Mennyi bevételre mertetek 2. babát is vállalni?
Mikor jött a 2.baba kb 170e volt a bevétel,aztán ez emelkedett 210-220e-re,plusz ha van fusi meló,akkor jobb.
Kiadások után kb 70 körül marad(van amikor picit több,de volt már,hoyg 60-at kellett beosztani)ebből veszünk mindet.
Félretenni most kezdtünk,de nem nagy összeget,havi 10-est lekötésbe.
Igyekszünk okosan költekezni,nyaralni eddig nem nagyon volt lehetőség,de hála Istennek megvan minden ami kell.
Amúgy albérletben lakunk,kocsink van.
Remélem nem leszek lepontozva ha leírom,hogy nagyon gondolkozunk a 3. babán:) a legjobb döntés volt,hogy bevállaltuk a tesót!!(csak a kedélyek megnyugtatására férjem most fog munkahelyet váltani,ahol jobbak a lehetőségek:))
Mi ebbe a szórakozás?
Azt írtam, hogy ennyire mertük volna vállalni. De sajnos végül nem sikerült, most meg már kiöregedtünk.
Láttam mennyibe kerül az első, ennél kevesebből nem jöttünk volna ki.
Tudod havi 600ezer Ft az akár 4 gyerekre is elegendő, aki nem mer 2 gyereket bevállalni csak ennyire,ott igen nagy gondok vannak a pénz úgymond megfogásával,persze igény függő,de ezért is kértem hogy olyan ne válaszoljon aki szerint legalább 600ezres bevétel szükséges mert abban nincsen realitás.
Többieknek köszönöm a választ,mindenkit felpontoztam,de látom járt már erre néhány unatkozó egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!