Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi bevételre mertetek 2....

Mennyi bevételre mertetek 2. babát is vállalni?

Figyelt kérdés
Tudom elég unalmas kérdés de sokat agyaltunk a napokban ,és érdekelne,hogy ki mennyi pénzre vállalt be 2. gyereket is,mennyi a bevétel és a kiadás.Tudom mások az igények,tehát ha lehet akkor ne írjanak akiknek fél-1 millió között van a havi bevételük de nem merik bevállalni. Köszönöm előre is a válaszokat!
2014. júl. 26. 20:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
52%
Ami marad tisztán ruhára, ételre, gyógyszerre : kb 200e-250e között van. A párom mindig máshogy kap fizetést. Így élünk 5en, mert a nagymama is velünk van. Sajnos nem tudunk félre rakni. De mindent meg tudunk venni amire szükség van.
2014. júl. 26. 20:25
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Havi netto 600ra.
2014. júl. 26. 20:36
 3/22 A kérdező kommentje:
Gondolom 2. nagyon unatkozol.... Az első válaszolónak köszönöm a választ!
2014. júl. 26. 20:39
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
Tisztán marad kb 40 ezer. Nem vicc, nem szórakozás, ennyi marad kb "élni", most van munkám, szülésig itt tudok még keresni.
2014. júl. 26. 21:19
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Havi netto kb. 250 ezer.Ebböl 45 ezer a lakáshitelre megy. Nem èrdekelt, mindenkèpp szerettem volna mèg egy gyereket. Simán megèlünk.
2014. júl. 26. 21:21
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
Rezsi kifizetése után 200 ezer ft marad kajára, pelusra,stb. 6an élünk így. 2 felnőtt és 4 gyerek. Mi spórolósan élünk, de nem lenne muszát. Így félretenni is tudunk.
2014. júl. 26. 21:56
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

Mikor jött a 2.baba kb 170e volt a bevétel,aztán ez emelkedett 210-220e-re,plusz ha van fusi meló,akkor jobb.

Kiadások után kb 70 körül marad(van amikor picit több,de volt már,hoyg 60-at kellett beosztani)ebből veszünk mindet.

Félretenni most kezdtünk,de nem nagy összeget,havi 10-est lekötésbe.

Igyekszünk okosan költekezni,nyaralni eddig nem nagyon volt lehetőség,de hála Istennek megvan minden ami kell.

Amúgy albérletben lakunk,kocsink van.

Remélem nem leszek lepontozva ha leírom,hogy nagyon gondolkozunk a 3. babán:) a legjobb döntés volt,hogy bevállaltuk a tesót!!(csak a kedélyek megnyugtatására férjem most fog munkahelyet váltani,ahol jobbak a lehetőségek:))

2014. júl. 26. 23:00
 8/22 anonim ***** válasza:
72%

Mi ebbe a szórakozás?

Azt írtam, hogy ennyire mertük volna vállalni. De sajnos végül nem sikerült, most meg már kiöregedtünk.

Láttam mennyibe kerül az első, ennél kevesebből nem jöttünk volna ki.

2014. júl. 27. 01:34
 9/22 A kérdező kommentje:

Tudod havi 600ezer Ft az akár 4 gyerekre is elegendő, aki nem mer 2 gyereket bevállalni csak ennyire,ott igen nagy gondok vannak a pénz úgymond megfogásával,persze igény függő,de ezért is kértem hogy olyan ne válaszoljon aki szerint legalább 600ezres bevétel szükséges mert abban nincsen realitás.

Többieknek köszönöm a választ,mindenkit felpontoztam,de látom járt már erre néhány unatkozó egyén.

2014. júl. 27. 08:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
de nagyon irigyek vagyunk...
2014. júl. 27. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!