Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi bevételre mertetek 2....

Mennyi bevételre mertetek 2. babát is vállalni?

Figyelt kérdés
Tudom elég unalmas kérdés de sokat agyaltunk a napokban ,és érdekelne,hogy ki mennyi pénzre vállalt be 2. gyereket is,mennyi a bevétel és a kiadás.Tudom mások az igények,tehát ha lehet akkor ne írjanak akiknek fél-1 millió között van a havi bevételük de nem merik bevállalni. Köszönöm előre is a válaszokat!
2014. júl. 26. 20:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolsó te miről beszélsz? Ki az irigy?
2014. júl. 27. 16:20
 12/22 zabmester ***** válasza:
100%

Jelenleg havi 200 körül van kettőnk bevétele, így már azt mondtuk, amióta nekem is van főállású munkám, hogy jöhet a második baba (előtte egyetemre jártam).

Tudom, hogy ez sokak szerint kevés két gyerekre, de éltünk mi sokkal kevesebből is, ahhoz képes most szuper jól élünk, még félre is tudtunk tenni belőle (pedig lakbért is fizetni kell), szóval ha jön végre a második baba, akkor a kezdeti költségeket már a félretett pénzből intézzük.

Néhány hónapon belül amúgy várható, hogy ennél több lesz a bevételünk, de ha így is marad minden, akkor sincs gond, mi erre simán vállalunk két gyereket.

2014. júl. 27. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem ezt írtad. És ennyi pénz 4 gyerekre tuti nem elég 2re is meg kell gondolni, hogy mire költ az ember.

100-150 el megy csak a lakás fentartásra. 100 a bölcsije/ovija egynek és akkor még semmit nem vettünk.

2014. júl. 27. 23:31
 14/22 A kérdező kommentje:
100 a bölcsije ovija? Te hol élsz?
2014. júl. 28. 08:09
 15/22 A kérdező kommentje:

Kedves 57%os!

A Rezsi max 40-60, ha normális lakásban laksz ami jól szigetelt stb.,élelmiszer 50-60 és akkor már minőségi ételeket veszel,sok gyümölcsöt,zöldséget húst .Egyéb háztartási cuccok kb egy 10es.Ha van autó az legyen 30-40ezer.Az ovi max 20ezer. Még ha a legmagasabbat is számolom még mindig csak 190ezer Ft,tegyünk rá még 50ezret bármi kell vagy el lehessen menni fizetős programokra akármire,esetleg utazási költség. Akkor is csak 240ezer Ft 1gyerekkel úgy,hogy azért mindenre rászámoltam még.Ne mond már nekem,hogy kettőre már 600kell,mert ha emeli is a költségeket akkor sem hiszem,hogy 300-350ezer nem lenne bőven elég,úgy,hogy félre is lehessen még tenni.

2014. júl. 28. 08:16
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Bp-en élek és ennyi mindenestül a bölcsije, mivel államiba nem vették fel, de ahogy hallom a többeiktől nem is bánom.

Mivel nincs újépítési szigetelt házunk és panelben lakunk ezért nem 40-60 a rezsi.

Kajéra elmegy havonta 100-150ezer 3unknak.

A benzin minimum 40en, de inkább 50-60.

A bölcsire elmegy 100.

Patikában 20-30 ha nincs betegség.

És akkor még egy darab ruhát nem vettem, sem tisztító és tisztákodó szereket, amelyek szintén nem 2 fillér. Mert a fiamnak 1-2 havonta új cipő és ruhatár kell.

És ez csak egy gyerek, mert ugyan 600 volt amire a tesót terveztük, de nem jött össze, most meg már kiöregedtünk sajnos, de ennél kevesebbre próbálkozni sem mertem volna.

És hát néha szeretünk elmenni(havi 1-2szer) szórakozni ami 40-50ezer simán van.

2014. júl. 28. 21:40
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

utolsó,én egyet értek a kérdezővel,600 ezer azért elég sok pénz ahhoz,hogy jól be lehessen osztani!!

Amúgy megkérdezhetem mire megy el havi 20-30 a patikában ha nincs is betegség?

Ok,cipő kell szezononként,de nem 1-2 havonta és nem kell teljes ruhatár csere!!

2014. júl. 29. 14:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Fürdetőkre, vitaminokra, alapgyógyszereimre.

Májusban vettem szandikat a gyereknek, most már kicsik rá. Egy szerzonji ruha és ha mázlim van és nem növi ki, alsó hangon 50-60ezer, nyáron, télen jóval több. És ez csak, a gyerek magamnak még semmit nem vettem, arra is kell 30 körül legalább havonta.

2014. júl. 29. 21:38
 19/22 A kérdező kommentje:
utolsó olyan érzésem van,mint amikor túlakarnál valakit licitálni 50-60ezer szezononként? Komolyan hol vásárolsz? Figyelj hagyjuk is,a ti költekezésetek nem egy átlagos családé,olyan válaszolók válaszát vártam akik jól bánnak a pénzzel és nem 600ezerre vállalnának csak be 2 gyereket hanem mondjuk max 3-400ezerre,hogy legyen benne realitás is
2014. júl. 30. 08:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem licitálok túl senkit. Teljesen normál boltokban vásárolok. De egy nadrág alapból 5-6 ezer minimum. Abból legalább 4-5 kell. Pólók minimum 2ezer körül abból is kell vagy 10 és a kábátokról egyebekről még nem beszéltünk
2014. júl. 30. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!