Fülzsír kiszedésére milyen csipeszt ajánlatok egy 3 éves gyereknek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 02:43
1/14 anonim válasza:
Mióta szedik a zsírt csipesszel? Vattapálcikával szedik.
2/14 anonim válasza:
Hat ha annyi van, hogy csípeszt igényel, akkor vegyél fultisztito sprayt
3/14 anonim válasza:
Csipesszel??? A fultisztito palcikan kivul semmi mast nem tettem a gyerek fulebe. Azzal nem tudod kitakaritani neki?
4/14 anonim válasza:
A csipesz hihetetlenül veszélyes, ha megmozdítja a fejét, akkor ott hatalmas rombolást okoz a becsúszott csipesz.
Inkább önts langyos sós vizet a fülébe, az kioldja és magától kifolyik. Vagy hajtsa a fejét hátra úgy a sós vízbe, hogy a füle beleérjen, de az arca kint legyen.
5/14 anonim válasza:
Van gyerekeknek való fülspray,inkább azt használd.
6/14 anonim válasza:
Csipesz? Mi csak fültisztitópálcikát használunk..
7/14 anonim válasza:
most ezen elképedtem!
nehogy csipeszt dugj a gyereked fülébe!!!
mosod rendesen? mert ha igen, akkor elégnek kéne lennie a megtörlésnek, és a fülpálcikának
8/14 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson csipesszel a fülébe nyúlni. Ha sok benne a váladék, akkor:
vagy vidd fülészetre, ahol kipucolják,
ha erre nincs szükség, akkor van fültisztító spray
vagy szedd ki fültisztító pálcikával.
9/14 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam hogy a fültisztító pálcika nem jó, csak visszanyomkodja a zsírt.
2014. aug. 14. 15:13
10/14 anonim válasza:
Igy van, azt csak nagyon óvatosan lehet hasznalni, pl kapalozo gyereknek nem kellene. Vegyél fultisztito sprayt, az jo lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!