Milyen melltartóbetétet ajánlatok?
Figyelt kérdés
Első gyermekemet várom, nincs tapasztalatom e téren.Érdekelne, hogy mi vált be nektek?Hol érdemes venni, milyen márkát?
30hkm
2012. júl. 4. 10:03
1/3 anonim válasza:
Most már nem nagyon láttam különbséget, de régebben még volt. Én Chicco-t használtam, akciós volt, aztán valami 500 Ft-ost vettem az Elefániban, ugyanolyan jó volt. Az ilyen eldobható dolgokból nem érdemes drágát venni szerinte, Ha moshatót akarsz, abból is mindegyik jó. De nekem az elején nem volt időm még azt is mosni. Akkor érdemes, ha már egy jó ideje szoptatsz és nem folyik a tejed, csak foltot hagyna a melltartón.
2/3 anonim válasza:
Én Liberót használok. Megpróbálkoztam a Babylove-val is, a dm-ben az a legolcsóbb, de nem jött be, nem volt elég nagy.
3/3 anonim válasza:
Én moshatót vettem használtan, de jó sokat, hogy ne kelljen gyakran mosni. Aventet vettem. Ha most kéne újra beruháznom, akkor mamami fórumon keresnék valakit, aki csinálna nekem vagy 15-20 db-ot vízhatlan hátlappal (PUL anyagból) és bambuszfrottír, vagy valami más jól nedvszívó anyag lenne a belsejében, kívülre pedig szárazontartó réteg kerülne. Persze mindez csak akkor ha ésszerű határok közt marad az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!