3 éves kisgyermeknek milyen vitamint ajánlatok?
Semmilyet, sok gyümölcsöt, zöldséget vegyél inkább. Most olvastam egy cikket a gyógyszergyárakról, meg a hiperszuper vitaminjaikról, hogy hogy hülyítik az embereket, és hogy többet ártunk vele,mint használunk. Elég kiábrándító volt.
Úgyhogy én inkább nem vennék ilyesmit.
Szia!!
Köszi a válaszod,nekem is azt ajánlotta a védőnőnk.Lehet én is kipróbálom:)))
Hát én már béres csepp ellenes lettem!15 hós kisfiam mütét elött állt,a gyerekorvosunk a kérdésemre a béres cseppet ajánlotta immunerősitönek,mondta,hogy minden nap adjak a kicsinek!én rendületlenül adtam neki,mire ö beteg lett,mint kiderült,a béres cseppnek is köze volt hozzá!azt elfelejtette mondani a orvos,hogy ha pl. kicsit is folyik az orra a gyereknek,vagy köhög,akkor ne adjam neki,mert többet árthat mint használ!én akkor is adtam neki,és még betegebb lett!erre közölte egy másik orvos,hogy ha megfázás,vagy akármilyen betegség van,ne adjam,mert a baktériumok imádják a vasat,a béres csepp meg tele van vassal!szóval jól megetettem a bacikat!
Azóta nem is adom a béres cseppet neki,viszont a béres marslakócska bevált!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!