Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 éves kisgyermeknek milyen...

3 éves kisgyermeknek milyen vitamint ajánlatok?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni a kisfiamnak:)))
2009. jan. 28. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmilyet, sok gyümölcsöt, zöldséget vegyél inkább. Most olvastam egy cikket a gyógyszergyárakról, meg a hiperszuper vitaminjaikról, hogy hogy hülyítik az embereket, és hogy többet ártunk vele,mint használunk. Elég kiábrándító volt.

Úgyhogy én inkább nem vennék ilyesmit.

2009. jan. 28. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek!!!
2009. jan. 28. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pont most kérdeztem meg a gyerekdokit, hogy milyen immunerősítőt ajánlanak 13 hónapos babámnak. Ők is azt mondták, hogy a különböző vitamin kapszulákat nem támogatják, a legjobb a Béres csepp, én ezt veszek neki.
2009. jan. 29. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!!

Köszi a válaszod,nekem is azt ajánlotta a védőnőnk.Lehet én is kipróbálom:)))

2009. jan. 29. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én már béres csepp ellenes lettem!15 hós kisfiam mütét elött állt,a gyerekorvosunk a kérdésemre a béres cseppet ajánlotta immunerősitönek,mondta,hogy minden nap adjak a kicsinek!én rendületlenül adtam neki,mire ö beteg lett,mint kiderült,a béres cseppnek is köze volt hozzá!azt elfelejtette mondani a orvos,hogy ha pl. kicsit is folyik az orra a gyereknek,vagy köhög,akkor ne adjam neki,mert többet árthat mint használ!én akkor is adtam neki,és még betegebb lett!erre közölte egy másik orvos,hogy ha megfázás,vagy akármilyen betegség van,ne adjam,mert a baktériumok imádják a vasat,a béres csepp meg tele van vassal!szóval jól megetettem a bacikat!

Azóta nem is adom a béres cseppet neki,viszont a béres marslakócska bevált!:)

2009. febr. 26. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!