Kisgyermeknek ingyen étkezés bölcsiben mennyi egy főre jutóig adható?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne nekem, mert sajnos nagyon sok hitelünk van és nem sikerült elhelyezkednem gyes mellett és nem tudom mikor fog, ami ugye nagyban függ a gyermek betegeskedésétől is.
Így úgy gondoltam, hogy hátha megadnánk ezt nekünk, illetve neki, hogy ingyen étkezzen. Már az is sok és nagy segítség lenne.
De szerintem az egy főre jutónk 42e fölött van egy két száz forinttal. A hiteleinket meg nem akarnám az önkormányzat orrára kötni, de ha muszáj akkor megteszem. De nem sok ez az egy főre jutó? A családi pótlék, gyes beleszámít?
2009. jún. 2. 11:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!