Ajánlatok nekem jó cumisüveget? Nem tudom milyet vegyek.
Miért jó?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 10:02
1/10 anonim válasza:
A Mam-os cumisüvegek nagyon beváltak, mert tényleg kevesebb levegőt nyelnek a babák.Macerásabb elmosni, de megéri.
2013. jan. 3. 10:11
2/10 anonim válasza:
Azt nem írtad, mire kell..?
Úgy értem etetés, vagy itatás?
Habár akármelyik is, én mindenképp az Aventest javasolom..:)
De igazat adok az első válaszolónak is, nekünk is van MAM-os is, és azzal is maximálisan meg vagyok elégedve! :)
2013. jan. 3. 10:16
3/10 anonim válasza:
Nekünk a MAM cumisüveg vált be. Nem nyelt levegőt, így nem fájt a hasa és szerintem jó, hogy teljesen szét lehet szedni, mert így alaposan el lehet mosni.
2013. jan. 3. 10:40
4/10 anonim válasza:
Nálunk a lányom választott cumisüveget. Volt itthon egy avent, de abból nem tudott enni. Vettem egy gagyit, de az sem volt jó. Végül a babylove vált be. Valószínűleg a cumi formája miatt.
2013. jan. 3. 10:50
5/10 anonim válasza:
nálunk az Aventes vált be, abból eszik szépen úgy, hogy nics mellette cumizavar. NUK-ot vettem korábban, amellett tépte a cicimet sokszor. Az Aventet viszont én utálom mert szerintem ahhoz képest hogy mekkora márka, elég gagyi a cumisüveg, ötször kell összeszerelnem mire nem csepeg oldalt...
2013. jan. 3. 10:52
6/10 anonim válasza:
Mindenképp Mamosat,nem csöpög,nem fáj a baba pocija tőle,könnyen tisztítható,szépek is,mindegy mekkora babának veszed csak a Mamot ajánlom.
2013. jan. 3. 10:54
7/10 anonim válasza:
Mi is Aventosat használunk. Mást nem próbáltunk, mert ez bevált elsőre.
2013. jan. 3. 10:57
8/10 A kérdező kommentje:
mind a kettőhöz kell,etetéshez ,itatáshoz.köszi:)
2013. jan. 3. 11:10
9/10 anonim válasza:
Nekünk is van Aventos és Mam-os is, mindkettőt szeretem. Aventosnak szerintem jobb az anyaga bármelyiknél (az arany színűre gondolok, ami nem PP, hanem PES anyagú, erre:
Magasan ver mindent minőségben, nem színeződik el, tisztán tartani is könnyebb...szebb is :)
A tápszer a mai napig ebből megy a 9 hónapos lányomnak. Bár ő egyáltalán nem válogatós, bármiből iszik. A Mam üvegeket üdítőkre használjuk inkább, a szívókája teljesen más, de azt is szereti, bár szerintem cici mellé inkább Avent a jó, vagy a Tommee Tippee, ami azt mondják, hogy cici mellé nagyon jó...
2013. jan. 3. 11:23
10/10 anonim válasza:
Nálunk az Aventes "leszerepelt",a Tommee Tippee viszont hibátlan.Természetesen ez is BPA mentes!2 fiú+3 hónapos kislány anyuja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!