Hogyan tudtatok megegyezni a névválasztásban?
meggugliztam az mta hivatalos oldalát,ott az összes ma anyakönyvezhető név fel van tüntetve. eléültem (rengeteg van!),egy fél óra alatt kiírtam az összes szóbajöhetőt,majd eléültettem az uracskámat is (nála kisebb volt a lelkesedés,mikor meglátta az átnézendő listát). majd listát cseréltünk,kihúzogattuk egymáséiról a borzalmasakat, bekarikáztuk a közöseket és ezen a ponton már közös nevezőn is voltunk részben. végül választottunk egy mindkettőnk által felírtat (sára),de végül nem az lett,mert annyira megtetszett egy a férjem listáján lévő,de nem közös név (flóra),h. csak az lett. így végülis a férjem választotta a lányunk nevét.
most viszont bajban vagyunk,m,ert megint kislányunk lesz. nagynehezen sikerült is közös nevezőre jutni, ugyan úgy,mint az első lányunknál,de valahogy most sem áll igazán számra az első választás (villő). lehet megint eltérünk az eredeti tervtől,csak most még nincs vésznév :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!