Vezetnél úgy egyedül, hogy hátul van a bébiülés?
Figyelt kérdés
Képzeljétek, nem lehet kikapcsolni a légzsákot az autónkban. Nagyon csalódott vagyok, mert imádok vezetni és vinném majd a babámat is (most 5 hetes).2014. aug. 8. 13:30
11/16 anonim válasza:
Persze, a miénkben sem lehet kikapcsolni, és mentem velük mindenfelé.
12/16 anonim válasza:
20 hónapos a lányunk.Születésétől kezdve hátul ül.A bébihordó is oda volt becsatolva,és mostmár a gyerekülés is.Napi szinten használom a kocsit!Köszöni szépen teljesen jól van,semmi gond sincs abból,hogy hátra van kötve!
13/16 anonim válasza:
Születése óta hátul viszem(most 22 hónapos),holott kikapcsolható a légzsák.Vegyél visszapillantó babatükröt.3 gyerekes
14/16 anonim válasza:
Egyedülálló anya vagyok, ki lehet kapcsolni a légzsákot a kocsimban, de eszembe se jutott volna előre bekötni. Elég sokat autózunk, sokszor 2-3 órát is egyhuzamban, volt visszapillantó tükröm amiben lehetett látni, hogy mit csinál, az esetek 90%-ban aludt. 3szor volt olyan hogy félre kellett állnom autópályán pihenőben, mert sírt. Nemrég lecseréltük az üllését, most már előre fele néz, de nekem semmivel se másabb így vezetni. 10 hónapos kisfiú anyukája.
15/16 anonim válasza:
Szia! En elso perctol fogva igy vezetek. Hatul van bekotve a hordozoba es vettem babatukrot is, igy latom a visszapillantobab hogy eppen mit csinal. Tukor engem megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!