Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vezetnél úgy egyedül, hogy...

Vezetnél úgy egyedül, hogy hátul van a bébiülés?

Figyelt kérdés
Képzeljétek, nem lehet kikapcsolni a légzsákot az autónkban. Nagyon csalódott vagyok, mert imádok vezetni és vinném majd a babámat is (most 5 hetes).
2014. aug. 8. 13:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Amíg hátrafelé volt bekötve, addig nem szívesen vezettem így, mióta előre néz már természetesen semmi gond.
2014. aug. 8. 13:32
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Én már vezettem is úgy. A helyzet úgy alakult. A babát az anyósülés hátához tettem és bár nagyon féltem, hogy mi lesz ha elkezdi a sírást - minden rendben volt. A gyerekek szeretnek autókázni (még szerencse). De ha sírni kezd - azonnal állj félre!!!
2014. aug. 8. 13:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ma is úgy vittem
2014. aug. 8. 13:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is úgy vezettem, hiszen az én kocsimban sem lehet kikapcsolni a légzsákot. Hamar megszoktam. Nyilván jobb lett volna, ha mellettem van, de inkább így vittem és kimozdultunk, elég menősek vagyunk, mint hogy otthon üljünk.
2014. aug. 8. 13:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindig úgy viszem
2014. aug. 8. 13:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy vezetek, hogy hátul van a gyerek.
2014. aug. 8. 13:41
 7/16 aHermann ***** válasza:

Szia!

Mindig úgy vezettem, hogy a hordozó hátul volt. Nekünk sem kikapcsolható a légzsák, de még akkor sem tettük volna előre, ha igen, mert a legkevésbé biztonságos az anyósülés.

Az anyósülés mögött voltak, és még az üléssel is bebetonoztuk a hordozót.

A kicsinél volt gond, ha kiköpte a cumit, amíg nem vettem cumicsiptetőt.

Amúgy amíg picik voltak, a második kanyar után már aludt nálunk mindkettő.

2014. aug. 8. 13:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig úgy vittem, mivel a mi autónkban sem lehet kikapcsolni a légzsákot. Ha aggódsz, hogy nem látod, akkor lehet venni pl. a Brendonban is tükröt.
2014. aug. 8. 13:53
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem hittem volna, hogy ez ilyen gyakori.

Már kétszer mi is voltunk így, de megőrített, hogy nem látom, jól van-e.

Kénytelen leszek elfogadni a helyzetet...

2014. aug. 8. 13:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek volt olyan,hogy egy kis tükör amit rá lehetett erősíteni a kocsi hátsó ülésére,és valahogy a visszapillantóddal összehangolva ha belenéztél a visszapillantóba a másik tükörből láttad a babát.Na ezt most elég érthetetlenül sikerült leírnom,de a lényeg hogy van olyan kütyü amivel láthatod úgy,hogy te magadnak nem kell forgolódni meg balesetveszélyes helyzetekbe keveredni.Kérdezz utána.
2014. aug. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!