Ha 30 éves korotok után találkoznátok a nagy ővel, akkor hány hónapos/éves kapcsolatba vállalnátok közösen gyereket?
Figyelt kérdés
A szitu: gyermektelenek vagytok, egyikőtök sem vált még el soha.2014. aug. 6. 15:27
11/17 anonim válasza:
Mi fél év után :) mivel egyedül is fel tudnék nevelni egy gyereket így nem félek semmitől. és annyi válást láttam már magam körül hogy nem érzem garantáltnak hogy 2-3 évnyi ismerkedés után majd ha nagynehezen rászánjuk magunkat a gyerekre akkor nem válunk el 1 év múlva. Ja és nem mellesleg 5 évet "vártam" mással és végül kinyögte hogy ja bocs mégsem akarom. Nekem ez nem hiányzott még egyszer (pedig nem tizen-huszon évesek voltunk...)
12/17 anonim válasza:
Kérdező: igen, akkor elég nehéz, nekem ebben szerencsém volt, de baba mellé is lehet sulit vállalni, én is csináltam.
Mindenki magának tudja, hogy mikor jött el az alkalmas idő, egyébként 30 fölött sem vagy elkésve semmivel! :)
9-es voltam
13/17 A kérdező kommentje:
12: ja persze, hogy lehet, nekem nem ment volna, de biztos csak itt volt nehéz a PhD, máshol az ember kirázza a kisujjából:)
2014. aug. 6. 17:48
14/17 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó egyébként (még):)
2014. aug. 6. 17:48
15/17 anonim válasza:
28 évesek voltunk, fél év járás után összeházasodtunk és nászéjszakás gyerekünk lett.
16/17 anonim válasza:
Anyumék voltak ebben a szituban, bár apumnak már volt előtte egy rövid házassága és válása. 28 ill. 31 évesen szilveszterkor ismerkedtek meg, április elején volt az esküvő, 1 évvel később megszülettem. Azóta is jól megvannak együtt, ennek már 35 éve. :)
17/17 anonim válasza:
29 éves voltam,amikor találkoztam a férjemmel,kétév múlva már meg is született a fiúnk.egy évvel a megismerkedés után kérte meg a kezem júlisban az évfordulónkon,decemberben megvolt az esküvő,szeptemberben meg már szültem.(a gyerek tervezett volt)
én mondjuk elvált voltam,24 évesen elváltam,de a férjemnek én vagyok az első felesége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!