Babanéző. Mit érdemes tudni róla?
nálunk most kezdődik a látogatás
bárminek örülök, pelust is hoztak már, az biztos elfogy, így én annak is örülök, ahogy a ruhának is, de abból inkább kicsit nagyobbat vegyetek, mint kisebbet. Apró játék is jöhet.
mindenkinek más, engem az nem zavar, ha okáig maradnak a vendégek, csak ne akarják nézni, ahogy szoptatok.
A pelusnak mindig örülnek, bár vannak gyerekek (vagy a szüleik? ) akik nagyon kényesek, nem felel meg akármi. Érdemesebb nagyobb méretet vásárolni.
Babaruha is jó ötlet, azt is pikk-pakk kinövik, tehát mindig szükség lesz egy újra. Nagyon nem lősz mellé szerintem, ha nagyobb méretet veszel. Olyan holmit válassz, amit télen-nyáron lehet hordani,így biztos nem fogja kinőni anélkül, hogy egyszer is hordaná.
Valami kis játék is jó ötlet, ha nagyon pici, akkor valami puha plüss, amit tud majd rázogatni, de kárt nem tesz magában.
Anyukának ajándék, ha valamilyen szinten leveszed a válláról a vendégelés terhét, mondjuk viszel egy tálca süteményt. (nem neki kell pörögni a konyhában, miközben egyik mellén a gyerek lóg, fél kézzel meg pelenkáz...)
Ruhából mehetsz a cukiságra, valami aranyos-vicces feliratos ruhadarabot válassz. Szerintem a 74-80-as a legjobb választás.
Játék legyen puha, színes, kontrasztos. Jó ha kiad valami hangot is. (kedvencem egy felakaszthatós Lamaze oroszlán, amit ha a baba meglök doromboló hangot ad ki :) sose kaptunk olyat, pedig nagyon vágytam egy olyanra )
Pelusból ne a legolcsóbb fajtát vedd, mert sokszor nem a legjobb minőségű.
Ruhabol 62 v 68 ast vegyel ennel nagyobb nem kell.az 5honapos 8,5 kg os kisfiam hord 68ast.popsitorlo is jo (sensitivet merg meg pici a baba) pelenka az necces mert bar mi is kaptunk el is hasznaltam.de kb. 6felet kiprobaltunk mire megtalaltik a megfelelot.(ez is babafuggo).
En szeretem a fisher price jatekokat.az jk marka,nem losz melle.esetleg vmi babakocsira akaszthato jatek.kisfiam azt szereti.viszont szundikendot ne vegyel.mi mindenkitol kaptunk es ott van a fiokba az osszes.egyet hasznalunk de kb.ra se nez arra sem.a pluss figura sem tul jo otlet.ruha a h&m ben van jo es a tescoban is.vagyis sok helyen,mi ezeket szeretjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!