Érdemes egyáltalán kérdést kiírni ide?
2014. júl. 16. 13:47
Kb egy éve regisztráltam.
És a tapasztalatom, hogy a minden napi kérdésekre, hogy késik a menszim most mi van, vagy mit főzzek a pasimnak kérdések díjnyertesek, de a tartalmi kérdések kevésbé vagy egyáltalán nincsen megválaszolva.
Specifikus fórumokra kell regisztrálni.
2014. júl. 16. 13:56
Azért rengeteg értelmes kérdés és jó válasz is van. Nem csupán tinik használják ezt az oldalt.
Jó tppeket adnak egymásnak kismamák, anyukák, stb..
2014. júl. 16. 15:19
4/10 A kérdező kommentje:
Anyukák jó tippeket? Inkább megfojtanák egymást egy kanál vízben...
Én sem szeretek már írogatni kérdést...képtelenek egyesek felfogni ha valakinek nem megy elsőre valami, és más megoldás után keresgél. Inkább szépen kiosztják.
2014. júl. 16. 15:59
Ha a tamado valaszok felett el tudsz siklani, akkor igen. Ha viszont stresszeled magad rajtuk, akkor nem.
2014. júl. 16. 16:00
Nekem például sokat segített ez az oldal hogy felnyissa a szememet a sz**ságokra, és az emberek milyenségéről.
Annyi totál, rosszindulatú, személyeskedő, totális hiteles, tényszerű alátámasztások nélküli válaszokat lehet olvasni pl: üzlet pénzügyek rovatában.
2014. júl. 16. 17:33
Szerintem érdemes, mikor megszületett a kisfiam nagyon hasznos volt az internet. Sok új dolog volt amivel nem voltam tisztába, a kórházba meg senki semmit nem mondott. pl: szoptatás
Bár nem én kérdeztem, de mások kérdésére kapott válaszokból levontam a számomra megfelelőt. :) Nekem hasznos volt :)
2014. júl. 16. 19:50
9/10 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a tapasztalatom mint az 5-ös válaszolónak. Az ember segítséget,tanácsot kér,erre nekiugranak,hogy milyen béna ha nem tud egyedül mindent megoldani. 6-os,igazad van,nem kellene a támadásokkal foglalkozni,de nem mindig sikerül mert rosszul esik hogy hülyének néznek. De a tippelős pocakfotós kérdésekért odavan mindenki.
5-ös vagyok. Én egysze írtam ki kérdést anyóssal kapcsolatban, mert ugye egy lakásban élünk, de a háztartása neki is és nekünk is megvan. Éldegélünk kisebb nagyobb konfliktusokkal, írtam is le példákat, mindenki azt írta költözzünk el! Mintha mi nem ezt szeretnénk, de valahogy nem voltak képesek megérteni hogy ahhoz min. 2-3 millió ft kellene, hogy egy lakható lakást kapjunk, mivel albérlet nincs ebben a kicsi városban. Ennyi pénzt meg még az sem tud hónapok alatt összeszedni aki 2-300 ezret keres havi szinten. Lenne megint ezer kérdésem /problémám e inkább ki sem írok semmit.
2014. júl. 16. 23:44
Kapcsolódó kérdések: