A kolléganőmnek született kisbabája és babanéző ajándékra lenne szükségem. Ti vetettek már újszülöttnek ajándékot, mit érdemes?
Én egy MAM-os cumit vettem és egy kis body-t 62-es méretben.
A ruhát nézhetsz turiba is. Csak mielőtt viszed, mosd ki és vasald át.
Anyuka kapott egy tábla csoki (karamellás bocit, ezt szereti), a férje meg egy üveg bort.
Mindegyiknek nagyon örültek. A kislánynak a kedvence lett a tőlem kapott cumi :))
Mai napig meg van nekik, pedig már 6 éves a leányzó. Elrakták emlékbe :)
Pelenka, popsitörlő, ahogy ezt az előttem írók is mondták. De gondolom valami maradandót is szeretnél, erre jó pl: egy névvel ellátott babatakaró, kis evőeszközkészlet bébiknek, valami szép/akár egyedi rácsvédő.
Én pl minden babának viszek egy kéz-bábot is, hogy azzal lehet a picinek bábozni - volt olyan anyuka, akin láttam, hogy legszívesebben kidobná azonnal (még hogy ő játszon a gyerekének), de volt aki örült neki és rólam nevezték el azt a bábot. Nekünk is van ár bábunk és imádja a fiam, mikor bábozok neki, nagyon figyel/les, most már meg is fogja a kezét, simogatja, van hogy vissza is dumál neki (most 4 hónapos) :D
SZerintem pelenka.
Vagy min. 68-as ruha, ami majd jó lesz:)
pelenkát,csak akkor,ha tudod milyet használ...
kisfiam imádta a fürdőkönyvet,a báb is jó ötlet,vagy árulnak gipszlenyomathoz készletet,amibe a baba lábát lehet megörökíteni,popsitörlő az mérhetetlen mennyiségben :)
Pelenka-popsitörlőből olyat vigyél, amit szeretnek, használnak. Mi kaptunk sok félét, némelyiket alig vártam, hogy elfogyjon.
A ruha mindig jól jön, vagy rágóka, cumi (ha cumizik), itatópohár, csörgő, valami kis játék, cipőcske,kistányér-kiskanál, előke, ha hasfájós és még nincs nekik akár meggymagos párna. Ennyi jutott eszembe :) Nem baj, ha nem tudják egyből használni, amit kapnak.
Van egy nagyon jó MAM szett, több cumisüveggel, rágókával stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!