Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Patricía, Emma vagy Szonja?

Patricía, Emma vagy Szonja?

Figyelt kérdés
Van már egy fiam, ő Patrik, nektek melyik lány név tetszene?
2014. aug. 2. 07:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ezek közül egyik se tetszik különösebben. Ha muszáj választani, akkor az Emma.
2014. aug. 2. 07:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekm Emma a kedvencem, de mindhárom nev szep.
2014. aug. 2. 08:04
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Patrícia vagy Szonja szerintem, nekem az Emma nem tetszik.

De sosem értettem, hogy valaki fórumon szavazásra bocsátja a születendő gyereke nevét...

2014. aug. 2. 08:10
 4/13 A kérdező kommentje:
A párommal döntök persze, viszont érdekel más véleménye is, idegenek véleménye nem ismerősöké.
2014. aug. 2. 08:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Patricia vagy Szonja.

A mi környezetünkben a Jóbarátok óta rengeteg Emma született... :)

2014. aug. 2. 08:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Én a Patrik mellé nem adnám a Patríciát, pedig nem rossz név az sem.

Valamiért az olyan erőltetett nekem, meg ha majd kiabálsz nekik, a lakás másik feléből, gondot is okozhat:-)

De a Szonja, Emma nekem egyformán tetszik mindkettő olyan, amit én is adnék. Szonja csak azért nem lett, mert az unokatesó előbb megszületett s ő lett az, Emmát meg férjem nem akart.

Emma Szonja, így együtt???

2014. aug. 2. 09:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Szonja
2014. aug. 2. 09:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Együtt sajnos nem lehet, mert 2 vezetékneve is lesz. Patricía volt az álom nevem, ezért lett a fiam Patrik. Én a Szonjára szavazok végül, de még a páromnak is van egy voksa. Köszi a válaszokat.
2014. aug. 2. 09:36
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Nekem sok lenne Patrik mellé egy Patrícia, rengeteg Emma miatt kizárásos alapon: Szonja. Nekem ez tetszik egyébként is a legjobban :)
2014. aug. 2. 10:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Szonja vagy Emma
2014. aug. 2. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!