Elcsépeltnek tartod az Emma nevet?
Figyelt kérdés
Legalább annyira elcsépelt szerinted, mint a Hanna, Lili, Bence, Levente, vagy azért nem annyira?2014. ápr. 8. 09:05
1/8 anonim válasza:
3 éves lányom Emma, amikor ő született, akkor még egyetlen Emmát sem ismertem, azóta szinte minden 3. gyereket Emmának hívnak. Igen, most már egy kicsit elcsépelt, de nekem nagyon tetszik.
2/8 anonim válasza:
Nekem tetszik az Emma név. Szerintem nem elcsépelt.
3/8 anonim válasza:
Nem tartom annak. Egy Emma nevű ismerős sincs :)
Viszont, amiket felsoroltál alatta, azokból van bőven.
5/8 anonim válasza:
4 ismerősömnek született lánya a közelmúltban. Abból 3 Emma lett. Szóval igen-
6/8 anonim válasza:
Annyira talán nem elcsépelt, mint a fenti nevek, de van belőle bőven :/
De ha nektek tetszik sz*tok le! :)
7/8 anonim válasza:
Nekem nincs a közelemben Emma (sem oviban, sem játszótéren, sem ismerősök között).
Nekem klasszikus névnek számít, ezért ha tetszene és kislányom lenne, akkor adnám. Fügetlenül attól, hogy most mennyire divatos vagy sem.
8/8 anonim válasza:
Gyakori, de nem tartom elcsépeltnek, ez olyan örök klasszikus típusú név, mint az Anna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!