Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tiszta idegbeteg...

Mit tegyek? Tiszta idegbeteg vagyok pár napja! Úgy utálom!

Figyelt kérdés
Semmi nem jön össze.Minden erlomlik.Anyagilag sem úgy alakult amire számítottunk.Barátaim kevés van,mert ahogy terhes lettem elpárologtak szépen lassan.Családtagjaim sem foglalkoznak ügy velem...ha nyelek akkor jó minden,de ha betelik a pohár,és megmondom a véleményem én vagyok a rossz!Páromra számithatok,de sokat dolgozik.Minden apró dolog feldühít,és hamar ideges leszek,és tőrni tudnék.Pici fiam előtt próbálom türtőztetni magam...
2014. aug. 1. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogjunk kezet..ha gondolod bővebben írhatsz privátot.
2014. aug. 1. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a hormonok teszik, vagy ez a változatos időjárás.

Sétálj sokat a természetben, hallgass nyugtató zenéket!

2014. aug. 1. 15:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Lehet,nem tudom!

Máfél éves picivel kicsit nehéz nyugottan sétálni...De ha felkel kimegyünk,talán segít rajtam.

2014. aug. 1. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Értem. Szegénykém. Merre laksz? :)
2014. aug. 1. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Zala megyében.
2014. aug. 1. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
:) Az nagyon messze van. :(
2014. aug. 1. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:
:( Felkelt a picim.Eszünk aztán kimegyünk,hátha másként látok majd utána mindent!
2014. aug. 1. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!