Panna vagy Emma?

Figyelt kérdés
Kulcsár a családnév

2014. júl. 31. 17:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%
Emma. Nekem is van egy 7 hetes Emmám :D
2014. júl. 31. 21:42
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
Emma
2014. júl. 31. 22:43
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Emma
2014. júl. 31. 22:59
 24/30 anonim ***** válasza:
36%

Panna, mert még becézni is lehet. Amúgy egyáltalán nem gondolom gyerekesnek ezt a nevet, sokkal inkább gyerekes a Fanni. A Panna komoly név, becézve meg Panni, nagyon aranyos, kedves név, kislánynak de felnőttnek is. Ismerek iylen 30-as nőt, Panna a neve és Panninak szólítja mindenki, teljesen rendben van :)

régen is megvolt ez a becézés, mert az Annamáriát becézik még Panninak.

szóval szeritnem Panna!!!!!! Kislányos szerintem a Panka változata, mert ilyen formában is lehet anyakönyveztetni.

2014. aug. 1. 06:50
 25/30 mi a fene ***** válasza:
62%
Emma Júlia csodálatos. A Pannitól a hideg ráz, még akkor is, ha a csodálatos Anna nevet becézik igy, a PANNA borzalmas, de Ti tudjátok. kérdeztetek, válaszoltam, nem fontos megfogadni.
2014. aug. 1. 21:04
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Panna!!!!! :)
2014. aug. 1. 21:22
 27/30 A kérdező kommentje:
Mi is a Panna felé hajlunk, lehet, hogy Júlia Panna vagy Panna Júlia lesz, de lehet, hogy az Emmát tesszük a Júlia mellé...Mind a két név nagyon tetszik, választani nem tudunk:S
2014. aug. 2. 13:53
 28/30 anonim ***** válasza:
51%
Panna Júlia szépen hangzik. Mondjuk az Emma sem rossz, de valahogy a Panna - Panni aranyosabb.
2014. aug. 2. 15:05
 29/30 anonim ***** válasza:
77%
Az addig oké, hogy a Panna/Panni aranyos, amíg egy cuki kislányról beszélünk, felnőve szerintem azért több kell, mint hogy ez név aranyos. Akkor már inkább legyen Anna és lehet kicsiként Panninak becézni, de felnőve mégis van egy komolyabb hangzású neve, és ne felejtsük el, hogy egy ember több évtizeden keresztül lesz felnőtt, még gyerek ehhez képest csak pár évig.
2014. aug. 2. 16:01
 30/30 anonim ***** válasza:
77%

Úgy látom aki nem az Emmát javasolja, az le van pontozva.....

Nem tudom mitől felnőtesebb az Emma név.... És aki Lottinak. Lilinek hívja a gyerekét, az felnőttes???? Szeritnem a Panna sokkal felnőttesebb, mint azok.

Ismerek felnőtt Panna nevű lányt, Panninak becézik, aranyos mosolygós, kedves lány. Soha nem jutott eszembe, hogy felnőttnek gáz lenne ez a név. Szerintem a Lili, Virág sokkal rosszabb, pedig az sokkal felkapottabb. De úgyis a topic kérdező dönt :) ő csak kiváncsi volt a véleményekre. És szeritnem nem kell lepontozni valakit mert nem a másik válaszoló számára tetsző nevet javasolta. Attól még a válasza hasznos a kérdezőnek, hiszen ezért tette fel a kérdést, hogy vélemény olvasson.

2014. aug. 2. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!