Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik lanynev legyen? Csakis...

Melyik lanynev legyen? Csakis ritka, osmagyar nevekben gondolkodunk.

Figyelt kérdés

Zsolna, Rona, (hosszu o-val, csak telorol vagyok), Lelle.

Tetszenek meg a fuszernovenyek, gyumolcsok nevei is: Zsalya, Malna, Pitypang...

Nemeth a vezeteknev, es csak egy keresztnev.

Johet egyeb otlet is! :)

2014. júl. 31. 13:02
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

Réka sajnos számtalan van a környezetemben. A Margaréta nem rossz, bár azt szeretném, ha nem lenne becézhető (az én nevem az, és legalább 10 féleképpen becéznek, amit gyűlölök!)

És komolyan nem hiszem el, hogy sok fantázia nélküli, jóstehetséggel megáldott válaszoló is idetévedt, amikor szándékosan beleírtam a kérdésbe, hogy csakis ilyen típusú nevek érdekelnek!

2014. júl. 31. 13:31
 12/56 anonim ***** válasza:
79%

8. vagyok. Nézd át ezt, biztos találsz valami vállalhatóbbat is, mint amiket felsoroltál. Kérlek, csak a Pitypangot ne!

[link]

2014. júl. 31. 13:38
 13/56 anonim ***** válasza:
29%

A Réka nagyon unalmas...

Én a gyümölcsnév-fűszernév kategóriát imádom. :) A Málna név pl szerintem gyönyörű, másik kedvencem a Mandula. A Hajnal, Harmat nevek tetszenek még nagyon.

Viszont valamiért a településnévből származó nevek nem tetszenek annyira. A Lelle pedig hangzásra kimondottan taszít. :(

2014. júl. 31. 13:40
 14/56 anonim ***** válasza:
Boróka esetleg? :)
2014. júl. 31. 13:46
 15/56 A kérdező kommentje:

A 8-as által ajánlott oldalt már ismerjük.

Köszönöm a többi választ is!

2014. júl. 31. 13:47
 16/56 anonim ***** válasza:
Nekem még a Hargita is tetszik.
2014. júl. 31. 13:49
 17/56 anonim ***** válasza:
38%
A Boróka tényleg gyönyörű! Másik kedvencem (bár szinte félve írom le, ezen az oldalon egyszer már letámadtak érte :D) az Áprilka, még ismerek is egy lányt, akinek ez a neve, nagyon illik hozzá.
2014. júl. 31. 13:49
 18/56 A kérdező kommentje:

A Boróka nagy kedvenc, de sajnos azt is viseli már egy jóbarát kislánya. A baráti társaságunk gyerkőcei mind-mind hasonló nevet viselnek, a teljesség igénye nélkül: Boróka, Bíborka, Örs, Mór, Villő, Pille, Zalán (bár már ez kezd nagyon gyakori lenni) Kende, Kartal, Regő...

És elárulom, egyiket sem csúfolta még senki, pedig már van köztük kamasz is!!!

2014. júl. 31. 13:50
 19/56 anonim ***** válasza:
Az Emőke és Etelka kategóriájú neveknél ritkábban szeretnél? (Csak azért kérdezem, mert akkor olyanokat írok.)
2014. júl. 31. 13:54
 20/56 A kérdező kommentje:
Áprilka? Nekem tetszik, bár nem biztos, hogy adnám a gyerekemnek.
2014. júl. 31. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!