Anyukák van olyan járássegítő, aminek fékezett kereke van, vagy lehet állítani a forgási sebességét?
Kislányom már másfél hónapja feláll,lépeget kapaszkodva és igényli,hogy mehessen,próbál mindent tolni maga előtt,csak nincs olyan játékunk amit lehetne.
Néztünk egy járássegítőt,de az gyors volt neki.
Van olyan,ami esetleg állítható sebességű?Nem szeretném,hogy elessen vele,viszont nagyon menni szeretne,szinte hisztizik:-))
Köszönöm
Szerintem nincs fékezhető. Majd ha stabilabban tud állni, ráérez, akkor nem fogja kitolni maga alól. Az enyémnek is volt. Amíg nem tudta használni addig nem adtam oda neki csak akkor ha ott voltam mellette. Telepakolhatsz neki egy dobozt vagy utazótáskát azt is tudja toszigálni.
Amúgy a bébikomp és a járássegítő nem egy kategória. A bébikomp káros, a járássegítő pedig leginkább haszontalan. De ha a kicsi jól érzi magát nekem megérte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!