Megéri még 1 éves korban járássegítő játékot venni?
Kislányom 1 éves, még nem tud egyedül járni és úgy nézem, elég soká eltart, míg egyedül elindul. Egyébként is egy kényelmes baba, mindent elég későn kezdett el :) Fogai is még csak most bújnak.....
Nagyon laza a csípője, minden izülete, olyan kis törékeny. (persze semmi kóros, vagy ilyesmi, teljesen egészséges)
A héten rájött, hogy egyedül is tud közlekedi, ha egy széket tol maga előtt :) (az a baj, hogy azzal elakad sok helyen) Gondoltam kap egy "igazi" járássegítőt, de hát elég sokba kerül....Vajon megéri befektetni egy ilyen játékba? Tapasztalatok?
A járássegítőket nem ismerem,hogy mennyire könnyen forog azoknak a kerekük azt nem tudom.
Viszont mi e célból a százforintosból vettünk egy műanyag babakocsit,és egy szintén műanyag bevásárlókocsit..pár száz forintért.A babakocsinak könnyen,de a bevásárló kocsinak nehezebben fordult a kereke,így nem borult fel vele....
Ha még abban sem vagy biztos,hogy használná-e...esetleg megpróbálkozhatnátok ezzel az anyagilag kevésbé húzós megoldással.
Később még mindig vehettek járássegítőt is,ha akartok...
Tescoban van 4-5ezerért, az annyira nem vészesen drága.
Én lányom már több mint egy éve tud járni, de még mindig tolja néha maga előtt, ha rájön :) (elmúlt 2 éves)
El se raktam ezt a játékot.
Vagy más ötlet: vegyél egy játékbabakocsit, azzal is tud járni, mint egy járássegítővel, és azt tuti tolni fogja 3-4 éves koráig (vagy van még játékbevásárló kocsi vagy játéktalicska,ezek meg kb 1000-1500 ft-ba kerülnek).
Erre a tescos járássegítőre gondolok egyébként.
Húúúú, köszi :) Nekem ilyen dolgok miért nem jutnak eszembe??????
És örömmel látom, hogy nem csak 10 ezerért lehet kapni. Majd Apa dönt, mi fér a "keretbe" :)
Mégegyszer köszönöm :)
Szia!
Nekem a lányom ugyanolyan kis lusti volt mint a Tied. éves korában állt fel és utána kezdett el mászni.Szülinapjára kapott egy járássegítőt,ami zenél ha halad vele,formabedobók vannak az elején,telefon,ami zenél,mindenféle hangokat ad.Szóval mi is későn kaptuk,de sztem sokat ösztönözte a járásra,ráadásúl Nálunk még lépcsők is vannak és azon is simán átemelte.Sikerült örökölni még egyet,szóval az egyik fölöslegessé vált,ha érdekel írj privit,küldök képet róla és összeget megbeszéljük.Egyik válaszoló írta,h mennyire forognaka kerekei?Nagyon könynen forognak és ez mivel csak nagyon keveset és csak lakásban volt használva,egyáltalán nem kopott.
Utolsó vagyok.
Az még lemaradt,h egy mozdulattal szétszedhető,tehát ha helyhiányban szenvedtek esetleg,akkor nagyon hamar szét lehet kapni(ez volt a kislányom kedvenc foglalkozása,többek között,mert a két nagy műanyag csavar nagyon érdekes volt:))
Szia! Köszi, későn olvasom a válaszod. Férjem ma meglepett minket és a kiscsaj kapott egy ilyen csodamasinát :) Nagyon bejön neki, egész este "ment" vele:)
De tényleg köszönöm, kedves vagy!!!!
Szia!
Semmi gond,majd lesz gazdája:)
Még mindig örül a kiscsaj az új szerzeménynek?
A kislányomnak most a bébitaxi a favorit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!