Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szerintetek egy...

Anyukák! Szerintetek egy ilyen mennyire jó járássegítő? Vélemények róla?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm a választ!

2012. okt. 7. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

A szakemberek egyérteműen ellenzik az ilyen és más szerkentyűket, mert nemcsak egészségi károsodást, de káros testtartást is okozhatnak.

Ahol én ilyeneket láttam a kicsik sem voltak oda érte, sőt nagyon tiltakoztak, ha belerakták őket.

2012. okt. 7. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Semennyire, minden járássegitö csak árt a gyerekeke mozgásfejlödésének. (És azért árulják, mert sok buta ember megveszi, nem pedig azért, mert hasznos!)
2012. okt. 7. 18:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Belerakták/rakják őket? Ez járássegítő, nem komp. Amúgy elég stabilan jár már a lányom, de kapott egy játék bevásárlókocsit, amivel könnyen elesik még.
2012. okt. 7. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden szakember más és más dolgot ítél el. Én vettem a lányomnak járássegítőt, sokat tologatta, mégis megtanult egyedül járni 10,5 hónaposan. Nincs olyan ember a Földön, aki meg tudná mondani, hogy konkrétan az én lányomnak ártott vagy használt-e a járássegítő. Szóval, én megvenném. Annyit tudok javasolni, hogy ne vegyél újat, mert nem használja sok ideig a gyerek, egy szép állapotú használt is teljesen megfelel.

Off: bébikompba soha nem tenném bele a gyerekem.

2012. okt. 7. 18:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Kompunk is van, tologatja azt is. A zenélős részét szereti, nyomogatja, áll előtte és úgy "táncol". Funkciójaként mi sem használtuk.

2012. okt. 7. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom a következő: vettünk egy járássegítőt, de a kisfiam rá sem bagózott. Ott állt 1 hónapon át, mire észre vette, hogy neki van ilyen játéka. De akkor is csak az elején lévő játékokkal kezdett játszani, nem azt tologatta.

Aztán egyik reggel gondolt egyet, elkapta a járássegítőt, és elkezdett vele fel-alá cikázni a lakásban. Tartott kb. 2 napig, aztán elindult egyedül..

2012. okt. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!