Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha veszélyeztetett...

Mit tegyek ha veszélyeztetett terhesként nem dolgozhatok? A táppénz viszont csak 4.5hónapig jár a biztosítási időm miatt. Ha a szülési szabit kiveszem, még mindig marad 4hét amivel nem tudom mi a teendő.

Figyelt kérdés
A munkáltatóm szerint megkel szüntetnem a munkaviszonyomat.
2010. jan. 11. 09:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Először is ahogy előttem írták alá ne írj semmit. Én a nagy fiammal voltam így. Ha az orvos táppénzen tart végig nincs semmi tennivalód, csak onnantól, hogy nem jár a táppénz a szülési szabadságig nem kapsz semmilyen juttattatást, de a munkaviszonyod megmarad és jár majd a TGYÁS, GYED. A munkáltató azért mondta, hogy meg kellene szüntetned a munkaviszonyt,hogy ne kelljen utánad évekig fizetnie. Mivel ő nem küldhet el így akar megszabadulni tőled.
2010. jan. 11. 17:03
 12/12 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!
2010. jan. 12. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!