Gyermekes anyukák, akik még otthon vannak a gyerekkel, gyerekekkel, ti is ilyen magányosak vagytok?
Nem tudom miért pontoztátok le azt, aki írta, hogy ő otthon jól érzi magát. A kérdező azt kérdezte, hogy mi is ilyen magányosak vagyunk? Az ő válasza az volt, hogy nem. Ezért most egy irigykedő(nem a kérdező) folyamatosan minden válaszát lepontozott.
kérdező, én sem vagyok magányos itthon, pedig már 2 gyerekkel vagyok itthon. Nem vágyok vissza dolgozni, mi minden nap találkozunk nagyszülőkkel és a férjemmel elég gyakran mozdulunk ki családostul.
most akkor pontozzatok le engem is ,mert én sem vagyok itthon magányos.
a 3 diplomás anyukának meg elismerésem.
Nem tudom miért kell veszekedni. Nem vagyunk egyformák így szép a világ. Van akinek több év otthon és depis lesz, társaságra vágyik, van aki kiteljesedik ebbe a szerepbe szereti. Egyik anya se rosszabb a másiknál!
Kérdező szerintem mozduljatok ki a megszokott körökből, kirándulás esetleg, fürdő, állatkert. Beszélgetni ismerkedni lehet a játszótéri anyukákkal is (na nem mindegyikkel). Hamarosan visszatérsz a melóba, élvezd ki a hátralévő pár hónapot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!