Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon boldog is vagyok és...

Nagyon boldog is vagyok és nagyon szomorú is. Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
olyan boldog vagyok hogy ma pozitívat teszteltem!!!:) ez már a 4. hónap volt hogy próbálkoztunk. De viszont nem akarom, hogy anyám megtudja, mert ö mindezidö alatt folyamatosan ellenünk volt, le akart beszélni. Az ö szemében még gyerek vagyok 22 évesen! És mivel nagyon bunkó volt mikor megkérdeztem töle, hogy mi lenne ha most terhes lennék és megszületne, ezért nem akarom, hogy megtudja,hogy gyermekem lesz. Sajnos most mindketten anyámnál lakunk mert ahol albérletben laktunk, felmondtuk mert terhesen nem gyalogolhatok 30 percet a hegytetöre ( anyám ezt nem tudja hogy ezért). A kérdésem az, hogy hány hónapig titkolhatom elötte, hogy babát várok? A másik meg, hogy miként tudnánk nagyon olcsó másfél szobás lakásba menni? Néztük a szociális lakásokat csak az még nem jó mert ahol most lakunk, a lakás fele az én tulajdonomban van és az értéke meghaladja a 6 millió ft-ot, így nem pályázhatunk...
2010. jan. 10. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
28%

Hát én akkor is elmondanám neki! Hidd el, meg fog változni a véleménye, csak le kell ülni vele beszélni. Nem hülye, mivel magyarázod ki, ha jönnek a reggeli rosszullétek, esetleg egész nap tartanak, orvoshoz kell járni, meg védőnőhöz, aztán elkezd nőni a pocid, szűkek lesznek a ruhák... Ki tudja, hogy mikorra találtok albit és lehet, hogy nektek is könnyebb lenne, ha nem az ablakon dobálnátok ki azt a pénzt, amit az albira kifizettek, hanem el tudnátok rakni a kicsinek, nem teljes havi rezsit kell fizetni, hanem csak egy részét.

Mondd el anyudnak, hogy mennyire szeretnétek ezt a kicsit, bízzon benned és a párodban, hogy felelősség teljes szülők lesztek. Esetleg hívd el magaddal majd ultrahangra, hogy láthassa ő is a kisunokáját. Anyám majd' el olvadt, mikor látta ficánkolni. :D

Szóval bátorság!

2010. jan. 11. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia szerintem 22 évesen egyáltalán nem vagy már olyan fiatalka hogy ne szülhess.Ha a párod melletted áll együtt minden rendben lesz,és anyukádnak szerintem is mondd el,ha szeret akkor elfogadja a dolgokat és örülni fog!Én 30 évesen szültem de talán jobb lett volna kicsit fiatalabbnak lenni:)
2010. jan. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!