Mikor éreztétek először, hogy jöhet a következő baba?
10 hónapos volt a lányom, de csak 3 hónap múlva jött össze a 2. baba. Azóta van egy 15 hónapos és 3 éve lányom :).
Tervezünk 3.-at és már most bevállalnám, csak sajnos most már nagyon muszáj befejeznem az egyetemet. Gondolnom kell a jövőre is, mert a melóhelyem miatt nagyon nem mindegy.
Nos. Nemmindegy,hoyg terhes szeretnél lenni és érzelmi fellángolás, vagy valóban újabb pici gyermeket szeretnél minden ezzel együtt járó dologgal.
Ugyanis a terhesség csak 9 hónapra szól, a baba meg ugye nem.
Ezt azért mondom, mert kb a lányom 6 hós koráig azonnal akartam másodikat, 6 hós korától kb másfél éves koráig azt mondtam,hogy nekem nem lesz több gyerekem ez tuti!!!!
Aztán másfél éves korától elkezdtem vágyakozni azután,hoyg ismét terhes legyek, DE! közben éreztem hoyg sem fizikailag sem lelkileg nem állokészen egy következő babára. És a család sem.
Lányom éppen addigra lett olyan szinten negylány,hoyg mindent az ég világon meg tudok vele beszélni,kicsit jobban ki is nylt a világ számára ezáltal, nagyon nagyon sok vele való foglalkozást igényel, és nagyon sok dolgot tudunk élvezettel közösen csinálni,sokfelé megyünk.Ki kell élvezni ezt az időszakot, gondoltam, és amúgy is még én sem vagyok kész rá.
Hiába szerettem volna terhes lenni,az eszem és a szívem is azt mondta, még ne.
Aztán amikor már nagyon akartunk másodikat, akkor átbeszéltük, hoyg ezt az idei nyarat megadjuk még amgunknak családként is és párként is, sokat játszink és kirándulunk a gyerkkel, és persze végre több időt szánunk egymásra is.
Na ez a része a tervnek nem jött be, mert az első védekezés mentes hónapban megfogant a kistesó (áprilisban), így bár ennek a nyárnak ilyen téren lőttek (nehéz első trimszteren vagyok túl, mostmeg már pocakosodom erősen), januárban megszületik a második babánk. Akkor lesz a lányom 2 éves 8 hónapos.
Hát így éreztem én.. bocs,hogy hosszú lett, csak még annyira friss az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!