Most 15 hónapos a fiam és még nem érzem. Szerintem 2-3 év múlva majd talán próbálkozunk.
2010. nov. 5. 15:11
3/14 anonim válasza:
Szia! 19 hónapos a kislányom és nem érzem hogy kellene tesó. Nem tudom fogok-e ilyet egyáltalán érezni.
2010. nov. 5. 15:16
4/14 A kérdező kommentje:
Lelki okok miatt, vagy anyagi okok miatt nem akartok még következő babát?
2010. nov. 5. 15:35
5/14 anonim válasza:
A szívem szerint: a szülés után fél órával megkérdezte anyukám, hogy mikor szeretnék következőt és én mondtam, hogy akár azonnal! :) Egyébként 2 éves múlt a fiam, jövőre tervezzük a tesót, de csak az anyagiak miatt... :S Nem tudták megmondani, hogyha gyed után esek teherbe, mennyit pénzt kapok, így nem mertük bevállalni. A másik ok pedig a párom kérése volt, mivel még szoptatok félt, hogy nehogy bajom essen, szerinte érdemes várni kicsit, hogy a szervezetem visszaálljon normál üzemmódba, valamint jövőre még szeretne hármasban nyaralni, idén még nem lehetett a kisfiunkkal elindulni, ha idősebb lesz talán már jobban fel is fogja majd ő is. :)
2010. nov. 5. 15:44
6/14 anonim válasza:
Én egy évre rá, de nem azért mert elfelejtettem volna a szülést (mert sajnos nem és mai napig bennem van, nem volt jó élmény) hanem mert mindennél jobban vágytunk egy kislányra a férjemmel. Akit meg is kaptunk szerencsére.
Furcsa ezt mondani, de ha elsőre lányunk születik, nem sietjük el a tesókérdést valószínűleg.
Így 2 év van köztük.
2010. nov. 5. 15:50
7/14 anonim válasza:
Nagylányom 5 hónapos volt, mikor már nem védekeztünk, vártuk a következő babát. Nagylányom első szülinapján estem teherbe, így 20,5 hónap van köztük.
2010. nov. 5. 17:45
8/14 anonim válasza:
Negy honappal szules utan, kicsit atgondoltuk, majd a kovetkezo cilusomban munkahoz is lattunk. Egybol osszejott a 2. picur, igy 14 honap lett a korkulonbseg.
De mi perverzek vagyunk, mert 8 honapos a pici, teny, hogy nagyon nehez ket ilyen apro gyerekkel minden egyes nap, de megis olyan sok az orom, hogy 4 honappal szules utan megbeszeltuk a ferjemmel, hogyha veletlenul teherbeesnek, akkor megtartanank a kovetkezo babat is. Direktben meg nem most szeretnenk, de heti szinten beszelunk a 3. gyerekrol, szoval erosen tervben van.
2010. nov. 5. 22:43
9/14 anonim válasza:
Szülés után másnap.De sajnos várni kell minimum 1 évet,mert a 2.császár után a 3.biztos az lesz,és a doki kérte,hogy várjunk,míg megerősődik a méhem.
2010. nov. 6. 09:10
10/14 anonim válasza:
Hát, amikor a lányom 3 éves múlt, akkor döntöttünk úgy, hogy jöhet a tesó.Most 20. hetes vagyok.(Mindkettő azonnal sikerült)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!