Olyanok segítségét szeretném kérni, akik fogamzásgátló abbahagyása után AZONNAL terhesek lettek és/vagy váratlanul érkezett a 2. baba! Igaz-e a következő (ld. Lent)? Ti is így éreztetek?
Igaz-e, hogy f.gátló elhagyása után nagyobb esélye van a terhességnek, ill. igaz-e az, hogy gyakoribb az ikerterhesség? Főként tapasztalatokat várok!
Többedik babásoktól kérdezném: Ti is így elbizonytalanodtatok? Normális ez?
Egy hónapja még én győzködtem a páromat, hogy kell egy tesó a lányunknak (11 hónapos), de most, hogy esély van rá, hogy újra terhes leszek, nagyon megijedtem a gondolattól! Ti is így voltatok?
Köszönöm a válaszokat!
Várom a további tapasztalatokat!
Tudjátok, nem tudtunk megegyezni a párommal, hogy mikor is szeretnénk másik babát, de 2 hete szerdán elfogyott a gyógyszerem. Úgy gondoltuk, vigyázunk, ha jönni akar a baba, majd jön, nem védekezünk komolyabban. Reggel viszont elkapott minket a hév, és egyáltalán nem védekeztünk. Eddig úgy éreztem, hogy jöhet a kicsi, de most, hogy esélyes, háát... elbizonytalanodtam. 2 gyereket még felnevelünk, de mi lesz, ha ikrek lesznek? Kislányunk első próbálkozásra összejött, így gondolom, hogy most is lehet elsőre babánk...
Őszintén szólva hirtelen megijedtem a gondolattól. Remélem, ez normális reakció!
Szia.
Első babánál áprilisban hagytam abba a gyógyszert,július végére megfogant.
Április végén szültem.Azóta védekezünk,mégis jön a következő baba.
6 hetes vagyok.
Nagyon félek,hisz a nagy picim is csak 14 hónapos lesz,mikor megszületik a picur,de úgyis az ember helytáll,mert nincs más választás.
Egy kb 20 hós kicsi lány,már olyan okos értelmes,hogy szerintem simán el boldogulsz kettővel,de ehhez késznek kell hogy érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!