Olvasta valaki Vida Ági könyveit?
Figyelt kérdés
Úgy láttam az oldalán,hogy többféle témában írt már,alvás,játékos nevelés,még talán szakácskönyv is. Olvasta valaki ezeket,érdemes megvenni?2014. júl. 27. 09:52
1/4 anonim válasza:
Én nem vettem meg, szerintem nem érdemes.
2/4 anonim válasza:
Én ajándékba kaptam a Babapszichológiát. Nekünk nagyon tetszett, még a férjem is elolvasott belőle pár fejezetet, pedig ő kimondottan nem szeret olvasni. De nem vettem volna meg magamtól, esetleg könyvtárból kölcsönöztem volna ki.
3/4 anonim válasza:
Én azért nem vennék meg ilyen jellegű könyvet, mert interneten választ találok olyan kérdésekre, mint pl.: Hogyan kezeljük a hisztit. Na most ezt hiába olvasod el, nem mindegyik gyereknél válik be.
Butaságnak tartom, hogy egy könyv oldja meg a dolgokat, ezzel elnyomva az anyai ösztönt. Szinte görcdösen akarja az ember betartani, elfelejtkezve arról, hogy azért vagy anya, hogy megold a problémákat.
Én nem ítélem el azt sem aki olvassa. Konkrétan mikor 2 hetes volt a kislányom a Suttogót meg ettem. Nem tetszett, mert számomrateljesen magától értendő dolgokat közölt. Porosodik a szekrėnyen.
Ha olvasni szeretnél; vegyél efy izgalmas könyvet, mely ellazít és ezáltal türelmet ad:)!
4/4 anonim válasza:
Épp most kezdtem olvasni az Anyapszichologiát. Még az elején tartok, de már sok hasznos dologgal találkoztam, amit tudok alkalmazni. Nagyon tetszik és nem bánom, hogy megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!