Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olvasta valaki Vida Ági könyveit?

Olvasta valaki Vida Ági könyveit?

Figyelt kérdés
Úgy láttam az oldalán,hogy többféle témában írt már,alvás,játékos nevelés,még talán szakácskönyv is. Olvasta valaki ezeket,érdemes megvenni?
2014. júl. 27. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem meg, szerintem nem érdemes.
2014. júl. 27. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ajándékba kaptam a Babapszichológiát. Nekünk nagyon tetszett, még a férjem is elolvasott belőle pár fejezetet, pedig ő kimondottan nem szeret olvasni. De nem vettem volna meg magamtól, esetleg könyvtárból kölcsönöztem volna ki.
2014. júl. 27. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azért nem vennék meg ilyen jellegű könyvet, mert interneten választ találok olyan kérdésekre, mint pl.: Hogyan kezeljük a hisztit. Na most ezt hiába olvasod el, nem mindegyik gyereknél válik be.

Butaságnak tartom, hogy egy könyv oldja meg a dolgokat, ezzel elnyomva az anyai ösztönt. Szinte görcdösen akarja az ember betartani, elfelejtkezve arról, hogy azért vagy anya, hogy megold a problémákat.

Én nem ítélem el azt sem aki olvassa. Konkrétan mikor 2 hetes volt a kislányom a Suttogót meg ettem. Nem tetszett, mert számomrateljesen magától értendő dolgokat közölt. Porosodik a szekrėnyen.

Ha olvasni szeretnél; vegyél efy izgalmas könyvet, mely ellazít és ezáltal türelmet ad:)!

2014. júl. 27. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Épp most kezdtem olvasni az Anyapszichologiát. Még az elején tartok, de már sok hasznos dologgal találkoztam, amit tudok alkalmazni. Nagyon tetszik és nem bánom, hogy megvettem.
2014. júl. 27. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!