Hol lehet megvenni Vida Ágnes Suttogó című könyvét?
ja, előző vagyok...
akkor én is elnéztem, én a Tracy H. féle könyvre gondoltam.
amiről te írtál, azt nem ismerem.
akkor válasz stornó :)
rosszul tudod, a suttogó pont arról szól, hogy ne hagyjuk sírni a babát.
Az a ferber módszer, amire te gondolsz...
ha engem kérdezel,a suttogó nevetséges baromság.
Húzzuk be a függönyt 15.20-kor,hadd higgye,hogy este van,ma 15.45-kor húzzuk ki,és legyünk hangosak,mert most fel kell kelni.majd ismételgessük ezt még párszor.
A hat hónapos babát tegyük időnként bilire,hadd szokja.
És még egy rakás ostobaság észosztó stílusban.
Szerintem meg sok hasznos dolgot tanácsol! Sokan kisarkítják és nem akarják érteni a tényleges lényegét a könyvnek. Pl. ez az időpontos dolog nem is így van. Igaz van példaképpen ilyen táblázat a könyvben, de kihangsúlyozza h nem kell órát nézni, n napirend nem menetrend és nyíilván nem kell pontosan tartani. Ajánéott időponokat ír, amelyek támpontot adnak addig, amig be nem áll a napirend.
A biliztetés sem éppen így van. Külünszedve leírja az aelőnyeit és hátrányait a különböző korban kezdett biliztetésnek. Általénos tévit benne ez az órahúzásos dolog is, azt is egy speciális esetben ajánlja.
Nekem nagyon tetszett a könyv, több gyerektípuson (és szülőtípuson)keresztül fejt ki egy-egy promlémát. Mindkélt gyerekemnél bevált. Vida Áginál is utána olvashatsz, sokszor idéz a könyvből és sokszor tanácsolja azt, ami a könyvben van, mindemellett azt is leírja melyik az a rész amivel nem ért egyet.
El kell olvasni, mindenki döntse el maga h számára hasznos-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!