Hol lehet megvenni Vida Ágnes Suttogó című könyvét?
11-es, bocs, de ez megint egy tipikis félreértelmezés! Külön javasol olyan tejszaporító technikát is, illetve kiemeli a fejlődési ugrásoknál, hogy figyeljük a szopiztatásra. Igaz, hogy a tápszert szoptatási alternatívának tekinti, de azt is írja, hogy amennyiben anyuka otthon van és tud szoptatni, az a jobb.
Mint írtam, nekem bevált a nagyfiamat 11 hónapig szoptattam, a kicsit pedig 20 hónapos korig. Volt már máshol is hogy ez volt a véleménye, mint neked, hogy napirendre hivatkozva írta, hogy elmegy a teje, ott is az volt a benyomásom, hogy nem figyelmesen olvasta.
A napirend pedig nemhogy nem kell a kicsiknek, hanem borzató fontos! Hányan esnek olyan hibába, hogy szpotatják-szoptatják a gyereket amint nyikkan egyet, aztán meg nem tudják miért sír, miért akar állandóan szopizni stb. Én elfogadom azt, ha valakinek nem jön be a módszer, és nem bírálom azt sem, ha valaki másképp nevel, de lehülyeségezni ezt a könyvet szerintem nagy hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!