Vida Áginak hogy lehet magán levelet/kérdést írni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 18:47
1/4 anonim válasza:
Persze. A facebookon fent van egy oldala a kisbabanapló, azt ő vezeti. Ott bármikor bármit kérdezhetsz tőle, ha akarod akkor másoktól is mert kiteszi a falra.
2/4 A kérdező kommentje:
Ismerem az oldalt,köszi.De pont az a bajom,hogy nyilvános...biztos van egy email címe ahova lehet írni,nem?
2014. márc. 18. 19:20
3/4 anonim válasza:
De ha neki írod és szólsz, hogy ne tegye ki akkor nem fogja. Én is írtam már neki a személyes bajomról és szívélyes választ kaptam rá.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi!Lehet nagyon nem értek hozzá,de ezt hogy lehet?
Mert én csak annyit látok,hogy a kismamablogon a fb-on van,hogy oda a közös falra lehet írni...oda meg nem szeretnék!
2014. márc. 25. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!