Ha eddig postán kaptam a gyes+ cspt,1 hete feladtam a levelet hogy kártyára. Kérem, akkor hová fog jönni decemberben? Visszaigazolást kapok
Figyelt kérdés
Nem, nem a azért kérdem mert már 0 án vagyok.... Csak.költöztünk, ha pedig eddigi lakcímemen édesanyám felveszi, akkor azt nem látjuk már.2012. nov. 20. 08:16
1/7 anonim válasza:
30 nap a hivatalos elbírálása idő es határozatban kiertesitenek róla, hogy utalni fogjak.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Akkor felejthetem el a decemberi.pénzt, pedig karácsonyra jól jött volna, na mindegy.
2012. nov. 20. 08:28
3/7 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, de mintha úgy emlékeznék, hogy a következő, már a kártyámra jött.
De ha bemész a postára, akkor ott meg tudják mondani, hogy van e lehetőség arra, hogy a te nevedre érkező utalványt automatikusan az új címedre vigyék, ne a régire. Mert én már kértem így, amikor két hónapra vidékre mentünk.
4/7 anonim válasza:
Ha személyesen mész be most elintézni akkor a decemberben már számlára kapod. én 25én voltam és 2án már számlára ment. de mondta is a hölgy hogy már odamegy mert ő akkor ott egyből rögzítette. biztos ami biztos vidd a bankszámla szerződést is
5/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy felejthetd. A hivatalos idő azt jelenti, hogy max addig kell elbiralniuk. Valóban, ha személyesen bemesz es kéred a változtatást, azonnal megcsinálják.
6/7 A kérdező kommentje:
Még oda vagyok bejelentve szóval a mákba is odakellene mennem, de az 300km csak oda. Pénz felét elautóznám + egy szabadnap. Nem érné meg ellmennem. De köszönöm a válaszokat
2012. nov. 20. 10:51
7/7 anonim válasza:
Fax küldése esetleg? Hívd fel őket, hogy milyen módon lehetne megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!