Milyen konnyen fogadtad el, hogy a tested mar nem lesz a "regi"?
Figyelt kérdés
Sikerult egyaltalan? Huszonevesen konnyu volt... aztan a ket szules utan valahogy megvaltoztam. Egyelore probalom letisztazni magamban, mi is pontosan a bajom sajat magammal? talan a kilok? Nem sok, de az a massziv 4-5 kilo marad. Dietaval sikerult szepen lefogynom, de ugye ugy sem lettem olyan, mint amilyenre vagytam. De a ketfele fozes, a sok maradek, farasztott, nem birtam folytatni. Gyenge vagyok? Most kevesebbet fozok, igy tobb idom marad a csaladra....visszajottek a kilok. Segitsegem sajnos nincs, hogy menjek tornara, pedig a jogat mindig is szerettem. Szegeny ferjem sokat dolgozik, ha szabad, nincs szivem egyedul hagyni a gyerekekkel. Neha kicsit irigykedem, akik jo geneket orokoltek, nincs ilyen problemajuk. Tudom, nekem is ez legyen a legnagyobb.... megis, most ezt picit nehezem elem meg, amellett, hogy a ferjem gyonyoru bokokkal ostromol, erzem, ot nem zavarja....engem miert?2014. júl. 24. 23:00
11/13 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy irtok :)
2014. júl. 25. 09:45
12/13 Ani-manó válasza:
Az alkat egyedi. De tehetünk ellene! Én közvetlen szülés után megváltoztam, de kb. de 3 év múlva soványabb lettem, mint azelőtt, sőt a melleim előnyösen változtak.
13/13 anonim válasza:
Szoptatni nem tudtam, de az eddig kicsi-de-feszes melleim így is puhábbak lettek. A hasam a legrosszabb, csíkos és lötyög. Kilók nagyjából lementek, de az a helyzet edzenem kellene. Előtte vékony voltam, izmos (munkahelyi ártalom). Az a helyzet, előtte sem voltam elégedett a testemmel. Nem mertem levetkőzni bikinire, mikor most ölni tudnék azért az alkatért... Azt hiszem ez az a tulajdonság amikor az ember semminek sem örül. férjem szerint így is már jól nézek ki. Figyelnem kell arra, hogy mit eszek és mikor. Meg persze mozogni is jó lenne, de mikor, hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!